Afbeelding
Volleybalvereniging

Volleybalheren sluiten competitie goed af en zijn klaar voor de bekerfinale

Sport

VOLLEYBAL Afgelopen zaterdag speelden de volleybalheren van Focus4u/Woudenberg hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander was TweeVV uit Ede waartegen in de uitwedstrijd een pijnlijke 3-2 nederlaag was geleden. De ploeg had dus wat goed te maken en tevens kon deze wedstrijd dienen als een goede opwarmer voor de bekerfinale van a.s. zaterdag 14 mei.

Coach Erwin Vermeer begon met Marnix de Bruin, Jochem Koetsier, Koos Jol, Niels de Roos, Christian den Ouden, Rik Blokhuis en Yannick Bruggink als libero. De selectie werd compleet gemaakt door Arjan Blokhuis, Vincent Schotanus, Tino van der Laan en Bertil van der Vliert.

De thuisploeg begon moeizaam aan de wedstrijd, er was veel onrust in de ploeg en dat leidde tot enkele onnodige fouten. Gaandeweg deze set kwam Woudenberg beter in haar spel en zeker aan het eind van de set werd het verschil duidelijk gemaakt; 25-21. De tweede set was nagenoeg een kopie van de eerste set. De gasten uit Ede konden tot halverwege de set goed meekomen, maar ook nu werd het verschil aan het eind van de set gemaakt. Met name de service was een sterk wapen in deze wedstrijd. Ook deze set werd met 25-21 gewonnen.

Daarna was het verzet volledig verbroken. Erwin kon naar hartenlust wisselen en zo kreeg iedereen voldoende speeltijd in deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De laatste sets gingen met 25-13 en 25-19 naar Woudenberg.

Een mooie generale voor de bekerfinale van a.s. zaterdag 14 mei om 16.30 uur in sporthal ’t Spilbroek in Neede. Een bus vol met supporters gaat mee, dus dat belooft een mooie happening te worden.