EHBO, afscheid Gerrit en Piet
EHBO, afscheid Gerrit en Piet Hennie ter Maaten

Afscheid van EHBO leden

Algemeen

WOUDENBERG Afgelopen donderdagavond werd op de ledenvergadering afscheid genomen van twee trouwe (bestuurs) leden.

Gerrit van de Berkt die al 50 jaar lid is van de EHBO vereniging en Piet Cleton die al ruim 30 jaar lid is.

Ze waren altijd inzetbaar op de vele evenementen die er elk jaar in Woudenberg worden georganiseerd. Ze zijn nu na al die jaren gestopt met alle activiteiten namens de EHBO vereniging Woudenberg. 

Ze zijn beide tijdens de ledenvergadering benoemd tot erelid van de EHBO vereniging .

Na afloop van de Ledenvergadering werden ze toegesproken door voorzitter Chris. Inmiddels waren ook de familieleden van Gerrit en Piet aanwezig. Gerrit en Piet hebben een cadeaubon gekregen en een bos bloemen voor de dames voor de vele avonden alleen zijn, als Gerrit en Piet weer een keer moesten opdraven bij een evenement of een oefenavond. 

Na het officiële gedeelte hebben we na afloop nog gezellig in de kantine bij de Camp een drankje gedronken met een hapje erbij.

Jammer genoeg bleven er nu nog maar 2 bestuursleden over, maar gelukkig zijn er 4 trouwe leden opgestaan om het bestuur compleet te maken, dus nu hebben we weer een voltallig bestuur. 

Dat is heel belangrijk om bij alle evenementen die er in Woudenberg worden georganiseerd EHBO inzet te kunnen garanderen. Denk o.a. aan de Florijn Winterloop, de Avond4daagse, de Koningsdag, de Haantjesmarkt, de Kermis, de Sinterklaas intocht, de Lampionnen optocht, het Shanty festival, en alle verdere voorkomende evenementen in het dorp.

We doen hierbij wel een oproep aan alle EHBO vrijwilligers, dat het erg belangrijk is dat we het met z’n allen moeten doen want we hebben alle mensen hard nodig om de EHBO vereniging te kunnen laten voortbestaan.

We hopen dat er nog wat nieuwe leden bij komen en gaan ook weer proberen om een nieuwe groep te krijgen die een EHBO diploma wil halen.

EHBO, afscheid Gerrit en Piet
EHBO, afscheid van Gerrit en Piet