Afbeelding

60 jaar. v.v. Woudenberg

Sport

Houd je agenda vrij!

Voetbal Het komend seizoen viert v.v. Woudenberg haar 60 jarige jubileum. Het hele jaar door vinden voor alle betrokken voetballiefhebbers festiviteiten plaats om aan dit jubileum uiting te geven.

Omdat de vakantie nadert en de eerste activiteiten op rol staan geven we nu alvast een klein inkijkje in wat er komend seizoen gaat plaatsvinden

Reünie 1e leden van de v.v. Woudenberg

Om het feestseizoen op passende wijze te starten organiseren we op dinsdagavond 17 augustus 2021 van 19.00 tot 21.00 uur een reünie voor de leden van het eerste uur. 

Deze reünie zou eigenlijk in maart 2020 al plaats hebben gevonden maar vanwege de Corona uitbraak hebben wij dit destijds moeten afblazen. 

Een hernieuwde kans dus voor alle leden, die in de periode tussen de oprichtingsdatum van 17 augustus 1961 en 1 januari 1970 lid zijn geworden, om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar terug te kijken op de afgelopen 60-jaar.

Aanmelden voor de reünie kan via de e-mail bij bart.radstaake@gmail.com of voorzitter@vvwoudenberg.nl.

Diegene die zich in maart 2020 hadden aangemeld zullen wij persoonlijk benaderen.

Receptie 60 jaar v.v. Woudenberg

Op vrijdagavond 3 september 2021 vindt de officiële receptie naar aanleiding van het 60 jarig bestaan van onze vereniging plaats. 

Vanaf 19.30 tot 20.30 uur is er een officieel gedeelte. Vanaf 20.30 uur zijn alle Woudenbergers en liefhebbers van het Woudenbergse voetbal van harte uitgenodigd om het bestuur te feliciteren met het behalen van deze mijlpaal. 

Seizoenopening

Na het officiële deel, wat normaal is bij een 60 jarig bestaan, starten we het seizoen 2021-2022 op zaterdag 4 september met de 1e bekerwedstrijd van het eerste elftal.

Rondom maar vooral na de wedstrijd zal een feestelijk aanvang van het seizoen plaatsvinden. 

De exacte invulling hiervan houden we nog even voor ons maar dat het gezellig zal worden staat buiten kijf.