Afbeelding
Korfbal

Nieuw seizoen, zelfde uitdagers

Sport

WOUDENBERG De KNVB heeft de indelingen voor de standaard teams afgelopen weekend bekend gemaakt. Woudenberg is ook voor komende seizoen ingedeeld in de 1e klasse C met dezelfde tegenstanders als het afgelopen afgebroken seizoen.

Naast de streekderby’s tegen Roda ’46 uit Leusden en SVL uit Langbroek zullen de Geel-Zwarten van coach Jeroen Peters veelal richting het zuiden reizen om daar proberen de punten mee naar Woudenberg te nemen.

De selectie van Woudenberg zal ook komend seizoen weer uit enkel Woudenbergse voetballers bestaan. De definitieve selectie zal aan het begin van het komende seizoen gestalte krijgen.

De volledige indeling ziet er als volgt uit.

1e klasse C: Almkerk, De Bilt, FC Breukelen, GRC 14, Huizen, LRC Leerdam, Montfoort, Nivo Sparta, Roda’46, SVL, Sliedrecht, WNC, Woudenberg, Zuidvogels. 

Nieuwe uitdagingen voor de Woudenbergse korfballers

Na een goede eerste seizoenshelft in het najaar 2020 werd de veldcompetitie abrupt afgebroken. Met een eerste positie en volop kansen om te promoveren konden door Corona aan deze aspiraties in het voorjaar geen gevolg worden gegeven.

Komend veldseizoen krijgt het achttal dames en heren korfballers een nieuwe kans. Tegen oude bekenden maar ook een aantal nieuwe tegenstanders gaan de Woudenbergers de hernieuwde strijd om het kampioenschap aan.

De volledige indeling ziet er als volgt uit.

2e klasse E: DWS, Fortissimo, Furore, Haarlem, IKV, Viking, Woudenberg, ZKC ‘31

Ook komend seizoen kunt in LetOp Woudenberg lezen over de verrichtingen van de Woudenbergse korfballers en voetballers.

Afbeelding