Afbeelding
Foto: VVD Woudenberg

Lancering Verkiezingsprogramma VVD

Politiek

WOUDENBERG Het lijkt misschien nog ver weg maar over ruim twee maanden is het al zover: dan mogen de inwoners van Woudenberg kiezen wie er in gemeenteraad u mag vertegenwoordigen. 

En het team van de VVD Woudenberg heeft er zin in! Met maar liefst 16 kandidaten en een hele schat aan kennis en ervaring op alle vlakken staan ze klaar om Woudenberg nog mooier en beter te maken. Met een gezonde dosis optimisme maar zonder naïef te zijn, kijken wij de komende vier jaar vooruit in dit verkiezingsprogramma wat niet alleen te lezen maar ook via podcasts te beluisteren is op de nieuwe website www.vvdwoudenberg.nl .

Er zijn landelijk veel maatschappelijke ontwikkelingen die op ons afkomen rondom wonen, duurzaamheid, zorg en veiligheid etc. waar we lokaal de effecten van moeten opvangen. In ons dorp zien we een dorpscentrum wat aangepakt moet worden. We missen nu een levendig dorpshart waarbij voldoende ruimte is voor ondernemerschap en met een divers aanbod van specialistische winkels. Er wordt veel gebouwd in Woudenberg. Laten we vooral blijven bouwen in alle segmenten. Deze groei moet zich ook door vertalen in een goede infrastructuur en bereikbaarheid en voldoende faciliteiten. Onze sportverengingen doen het goed en dat is ook de kracht van ons dorp en is voor velen een sociaal vangnet. Dat moeten we koesteren en groter maken. Daarnaast liggen er veel verantwoordelijkheden bij ons als gemeente waar we doordacht mee om willen gaan. 

Lees of beluister het verkiezingsprogramma via de diverse podcasts
Graag nodigen we jullie uit het hele verkiezingsprogramma door te nemen op www.vvdwoudenberg.nl. Ontmoet hier ook alle kandidaten op de lijst. Het programma is niet alleen te lezen maar ook te beluisteren via de verschillende podcasts. Hierbij kunt u ook een thema kiezen wat u interesseert. Luister ook naar het interview met de nummer 1 Jhony Stalman en de nummer 2 Martine Tekelenburg op de kandidatenlijst. Hierin geven zij nog meer toelichting op het verkiezingsprogramma. Namens alle 16 kandidaten op de lijst: Wij hebben er #zinin!