Afbeelding

Rotary & Je mag er zijn: samenwerking vol energie

Ondernemend

Rotary & Je mag er zijn: samenwerking vol energie

WOUDENBERG Als serviceclub zet Rotary Scherpenzeel-Woudenberg zich in voor maatschappelijke thema’s en goede doelen. Zo ook voor Stichting Je mag er zijn. De stichting biedt pleeggezinnen en gezinshuizen in Midden-Nederland praktische ondersteuning door het gratis beschikbaar stellen van (tweedehands) kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen zoals autostoeltjes, bedjes, en kinderfietsen. Met hun werk helpt de stichting pleeggezinnen bij de opvang van kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen vanwege een onveilige thuissituatie.

Rotaryclub Scherpenzeel biedt dit jaar ondersteuning op meerdere vlakken. Zo organiseerden we een bridgedrive waarbij we de opbrengsten konden doneren aan de Stichting. Maar we steken ook graag onze handen uit de mouwen. Tijdens NL Doet hielpen we het magazijn en de spullen weer aan kant te brengen. Puzzels werden nagekeken op ontbrekende stukjes, binnengekomen kleding werd geïnspecteerd en opgehangen of gevouwen, badjes, kinderzitjes voor de fiets en andere spullen werden gesopt en gerepareerd. 

Wil je ook actief aan de slag en kennismaken met Rotary? Neem dan contact op met onze voorzitter Marieke Gaasbeek via rcsw1570@gmail.com.

Afbeelding