Kim is klaar voor diverse behandelingen in de vernieuwde salon
Kim is klaar voor diverse behandelingen in de vernieuwde salon / foto: Salon Emma

Flinke uitbreiding bij Salon Emma

Ondernemend

Woudenberg Vanaf dinsdag 6 september start Salon Emma met uitbreiding van behandelingen vanuit een vernieuwde beautyruimte. Hiermee komt er een aanvulling op behandelingen die behalve verzorging ook gericht zijn op huidverbetering.

Uitbreiding

En aantal maanden geleden werd eigenaresse Emma Verwoerd benaderd door Beautysalon Lianne. Lianne was voornemens haar salon te sluiten en zocht iemand die haar klanten, type behandelingen, producten en ook personeel kon overnemen.
Deze vraag gaf Emma aanleiding om na te denken over de mogelijkheden van Salon Emma. “Ik had al een nagelstyliste aangenomen en was daarnaast nog van plan om mijn kapsalon en beautysalon uit te breiden met een pedicure” aldus Emma.

“Ik werd enthousiast van het idee van overname. Het aanbod van Lianne gaf gelijk de mogelijkheid om de droom van een pedicure binnen de salon waar te maken.”

Om ook nog meer soorten behandelingen op huidverbetering te kunnen aanbieden, maakt dat we straks een unieke en totale salon kunnen zijn.”
De plannen van de overname van personeelslid Kim, de klanten en soorten behandelingen werd de afgelopen periode concreet gemaakt. Emma: “Ik had net de zonnebank weg gedaan, dus die ruimte was vrij en konden we bij de bestaande ruimte betrekken.

“De omslag die we nu kunnen maken, is dat we niet alleen behandelingen aanbieden die gericht zijn op verzorging en beauty, maar ook die behandelingen die bijdragen aan huidverbetering, zoals couperose en ontharing.

Cryolipolyse

Salon Emma zal ook Cryolipolyse behandelingen gaan doen. “Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen”,  aldus Emma. “Kim is gespecialiseerd in de uitvoering ervan en bekend met het materiaal.

Vanuit haar professionaliteit kan de kennis gedeeld worden met mijn andere meiden die ik al in dienst had. Zij zullen ook naar de trainingen gaan, zodat ik meer personeel heb met de nodige kennis en kunde.”

Kapsalon en Beautysalon

“Net als voor de kapsalon kunnen klanten reserveren via de website. Daar zijn alle type behandelingen zichtbaar. Natuurlijk mogen ze ook langskomen of bellen. Een intake voor uitvoerige behandelingen zijn persoonlijk en gratis,” aldus Emma. 

Emma kijkt uit naar een fijne samenwerking met Kim en naar een goed contact met bekende en nieuwe klanten. “Ik ben trots op het totale aanbod wat ik kan bieden met zowel een kapsalon als een beautysalon. Dit is uniek in de omgeving.”

We gaan ons nu meer richten op huidverbetering

Afbeelding