Carla, Marian, Ardie en Jeanet ( Tineke ontbreekt )
Carla, Marian, Ardie en Jeanet ( Tineke ontbreekt )

DOL FIJN Kinderopvang wordt Gastouderopvang GASTOU

Ondernemend

In 1992 is het bedrijf ontstaan onder de naam Harlekijn. Gespecialiseerd in gastouderopvang timmerde het bedrijf hard aan de weg. In 2014 werd er gefuseerd met DOL FIJN die ook kinderopvang en naschoolse opvang doet. Nu, na 30 jaar, is er besloten om de gastouderopvang weer een eigen gezicht te geven onder de naam Gastou.

Zelfde gezichten

Met dezelfde directie en medewerkers wordt een nieuwe weg ingeslagen, gebaseerd op het verleden; een snelle kwaliteitsgerichte aanpak met persoonlijke aandacht voor zowel de gastouder als het gezin die kinderen onderbrengt.

Gastouder worden

Gastou maakt op dit moment gebruik van 110 gastouders in de regio, 30 hiervan bevinden zich in Woudenberg en Scherpenzeel. Hoewel er momenteel geen wachtlijsten zijn, worden potentiele gastouders vooral opgeroepen zich aan te melden. Belangrijkste uitgangspunt voor een startende gastouder is wel het willen werken met kinderen in de eerste 4 jaar van hun leven. De rest van de zaken die hierbij komen kijken zal Gastou je mee helpen.

Op zoek naar een gastouder

Naast manager Jeanet staan Carla van de Wetering ( Woudenberg, Renswoude en Veenendaal ) en Marian van den Berg  (Scherpenzeel en Barneveld ) voor u klaar om samen de juiste gastouder te bepalen. Alle gastouders voldoen weliswaar aan de wettelijk gestelde eisen en worden met regelmaat geschoold hierin, maar de persoonlijke klik met de ouders is zeker geen ondergeschoven kindje. Je belangrijkste bezit draag je niet zomaar over aan een ander. 

Wat kost opvang?

Het gebruik maken van een gastouder is niet gratis. Gelukkig kent de overheid diverse mogelijkheden van tegemoetkoming in de kosten hiervan. Uiteraard helpt Gastou u hierbij. Niet alleen middels een duidelijk portaal waar alle informatie terug te vinden is qua uren en kosten, maar ook met de formulieren die ingevuld moeten worden voor tegemoetkoming. 

www.gastou.nl

Vanaf 11 mei is de nieuwe website in de lucht. En staan de dames nog steeds te trappelen om u te helpen. Gewoon zoals u gewent was tot nu toe. Samen met de gastouders zijn zij pas tevreden als uw kind kan zeggen; tis gewoon zoals thuis!

GASTOU; gewoon zoals thuis