Afbeelding

Met de hulp van Cosy-Styling wordt je huis een droomhuis

di 5 okt 2021, 11:52 Ondernemend

ADVERTORIAL Al bijna 10 jaar geleden heeft Karin Voskuijlen van haar passie, het stijlen van een huis, haar werk gemaakt. Het is heel klein begonnen, verkoop en woonadvies vanuit huis. De volgende stap was het volgen van een opleiding interieur, tekenen en presenteren. Nu heeft Cosy-Styling een mooie studio aan het Oosteinde in Scherpenzeel. 

Karin heeft een werkwijze ontwikkeld waarbij ze veel advies aan huis geeft, een traject start met een kennismakingsgesprek, ze neemt de tijd om te ontdekken welke stijl bij de mensen past. Daarna gaat ze aan de hand van deze waarnemingen een passend ontwerp maken met een plattegrond, een kleur- en materiaal plan en geeft vervolgens een impressie van de nieuwe werkelijkheid.

Als het plan voldoet aan de verwachtingen, is de volgende stap om met elkaar naar het inkoopcentrum te gaan om daar de inrichting uit te zoeken. Karin begeleidt je bij de aankoop van de gehele inrichting en geeft advies van kleuren en materialen welke aansluiten op het ontwerp zodat er balans en evenwicht ontstaat. Karin neemt je mee naar de zitmeubelfabrikant waar deze geheel naar eigen wens en naar het juiste zitcomfort kunnen worden aangepast. Zodat het geheel voldoet aan de woonwensen van de klant.

Cosy-Styling werkt veel samen met lokale professionals uit Woudenberg en Scherpenzeel, een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Karin is in het hele traject het aanspreekpunt. Erg prettig omdat er enorm veel keuzes gemaakt moeten worden. 

Bij verbouw of nieuwbouw is het van belang om vroeg genoeg in contact te komen met Cosy-Styling zodat Karin mee kan denken over de technische aspecten van de woning in combinatie met het interieur, zodat alles naadloos op elkaar aansluit. Denk hierbij aan de elektra punten, zichtlijnen en looproute. 

Op deze wijze behaal je het optimale resultaat en maak je van je huis een Droomhuis. Een huis is meer dan een dak boven je hoofd, het is belangrijk dat alles in balans is. Juist in coronatijd is het duidelijk geworden hoe belangrijk dat is. Karin gaat graag samen met jou aan de slag om zo dé plek te creëren waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten en ontspannen. Of je nu een bestaand huis hebt, een ander huis hebt gekocht of een nieuw huis laat bouwen, je kan Karin altijd inschakelen om je woonwensen uit te laten komen. Karin begeleidt je van het begin tot het einde naar het huis van je dromen. De Studio van Cosy-styling is elke vrijdag geopend van 10:00 - 16:00 uur. Op andere dagen is het mogelijk om op afspraak naar de studio te komen. Voor informatie http://www.cosy-styling.nl