Walter Kwakernaak (l) en Wim van de Lagemaat (r)
Walter Kwakernaak (l) en Wim van de Lagemaat (r) / foto: van de Lagemaat

Van de Lagemaat Witgoed over in nieuwe handen

Ondernemend

WOUDENBERG – Witgoedspecialist Wim van de Lagemaat heeft zijn bedrijf overgedaan aan Walter Kwakernaak. Het bedrijf aan de Schoutstraat is verhuisd naar de Stationsweg-West 5. Van daaruit verzorgt Walter, net als Wim de afgelopen 15 jaar, reparaties aan wasmachines, wasdrogers, koelkasten, keukenapparatuur en andere apparaten. 

De bedrijfsoverdracht betekent overigens niet dat Wim uit beeld verdwijnt. Hij blijft actief binnen het bedrijf zodat zijn grote kennis en ervaring beschikbaar blijft.

Vijftien jaar geleden startte Wim van de Lagemaat zijn eigen bedrijf in elektrotechniek en witgoed. Al snel bleek dat veel consumenten in Woudenberg en omgeving de witgoedservice erg op prijs stelden. 

In veel plaatsen was geen witgoedwinkel meer en de filiaalbedrijven die er wel waren werkten minder flexibel. 

“Bij een kapotte wasmachine waren wij vaak binnen enkele uren ter plaatse. Was reparatie economisch niet meer verantwoord, dan draaide een nieuwe wasmachine vaak binnen enkele uren het eerste wasje”, aldus Wim van de Lagemaat. “Die service vinden mensen erg fijn, net zoals het feit dat we de oude apparatuur kosteloos afvoeren.”

Schoonzoon Walter was altijd al in de techniek werkzaam en ziet de overname als een mooie kans om het werk van Wim voort te zetten. “Het zou toch jammer zijn als Woudenberg geen eigen witgoedspecialist meer heeft.” Hij is van plan om de eigen aanpak van Wim niet aan te passen. 

“Persoonlijke service, snelle levering, gratis montage en uitleg en uitsluitend betere merken als Bosch en Miele”, somt hij de pluspunten van Van de Lagemaat Witgoed op. 

Deze voordelen worden trouwens ook buiten Woudenberg gewaardeerd. “We plaatsen wekelijks witgoedapparaten in Zeist, Leusden, Amersfoort en de dorpen rond Woudenberg. Mensen bellen ons vanwege de snelheid en persoonlijke service.”

De voorraad apparaten heeft Walter naast zijn woning aan de Stationsweg-West 5 in een aparte ruimte ondergebracht. Wie daar een apparaat wil bekijken, kan daarvoor een afspraak maken via 06 1071 3340. 

Omdat Walter veel onderweg is om apparatuur te plaatsen, is dit noodzakelijk. Dit nummer kan men ook bellen voor een reparatie aan witgoed of het plaatsen van nieuwe apparatuur. 

Op de website www.vandelagemaatwitgoed.nl staat tevens een formulier voor reparatieverzoeken.

Persoonlijke service, snelle levering gratis montage en uitleg