Patrick Thesingh
Patrick Thesingh

Uw auto verdient kwaliteit met een juiste uitstraling

Ondernemend

Patrick Thesingh ( 51 jaar ), Hagenees van origine, woont inmiddels al 28 jaar in Woudenberg. Met een verleden als automonteur op zak, besloot hij in 2018 PT Banden op te richten en zich te vestigen aan de Stationsweg Oost 194B, tegenover de Hubo.

Banden

Hoewel we bereid zijn om veel geld uit te geven voor de aanschaf van een auto, vinden we dat de aanschaf van een goede set banden niet teveel mag gaan kosten. Bij PT Banden kun je terecht voor alle merken banden, zodat een persoonlijke voorkeur altijd mogelijk is. Niettemin kun je ook advies krijgen welke band het beste past bij de hoeveelheid kilometers die gereden wordt met de auto. Slechte banden worden er eigenlijk niet meer gemaakt, maar er zijn wel degelijk verschillen te noemen. En dan kan de prijs van een band wel eens in een ander daglicht komen te staan. Neem nu een Michelin band. Deze zijn qua aanschaf zeker niet de goedkoopste, maar gaan daarentegen wel heel lang mee. Wanneer er 10.000 kilometer per jaar gereden wordt, kunt u weer jaren vooruit. Je kunt ook kiezen voor een ander goedkoper merk waar uiteraard hetzelfde profiel op zit. Maar deze band vind het niet zo fijn wanneer er niet dagelijks mee gereden wordt. Dat resulteert in uitdrogingsverschijnselen die uiteindelijk scheuren veroorzaken. En dan moet de band vervangen worden, terwijl er qua profiel nog geen enkele aanleiding toe is. En dan blijkt goedkoop wederom duurkoop. Belangrijk dus om je goed te laten adviseren om zo de juiste keuze qua banden te kunnen maken.

Velgen

Misschien is het hoofdzakelijk een mannending, maar een auto is pas af als de juiste velgen eronder zitten. Niet alleen voor zomerbanden, maar ook voor de winterbanden. De keuze hierin is erg groot en zeer persoonlijk. Dus is het zeer onwaarschijnlijk dat, wanneer u een occasion auto koopt, voor u de juiste velgen eronder zitten. Ook daarvoor bent u bij PT Banden aan het juiste adres. Patrick helpt u graag door het doolhof heen van het aanbod in de markt. Ook hier speelt het gebruik van de auto een grote rol. Wanneer u dagelijks vele kilometers aflegt en velgen onder uw auto heeft liggen die veel schoonmaakwerk vragen, is de kans groot dat u veelal met smerige velgen rondrijdt. En zeg nu zelf; velgen horen te shinen!!!

Schoonmaakmiddelen

Auto poetsen hoort er ook bij, maar hoe kan je dit nu het beste doen? En vooral, waarmee? Net als met veel dingen is het eindresultaat afhankelijk van de spullen die je ervoor gebruikt. Tezamen met de uren die je erin steekt, brengt dit een glimmende auto en een trotse eigenaar! Uiteraard staat er op elke fles een gebruiksaanwijzing, maar gebruik kunnen maken van ervaringsdeskundigen, is net even prettiger. PT Banden heeft een uitgebreid assortiment schoonmaakmiddelen die, samen met andere leuke spullen, te vinden zijn op www.wheelsaccessoiresentools.nl.



Openingstijden

Op dit moment is PT Banden nog geopend op donderdagavond, vrijdag en zaterdag. Waarbij Patrick ook ondersteuning heeft op zaterdag. De andere dagen in de week zit Patrick op de vrachtwagen bij Van Heugten. Niettemin bestaat de wens om in de toekomst het aantal dagen voor PT Banden te kunnen uitbreiden. Uiteraard is het in overleg mogelijk om op andere dagen af te spreken.
Nieuwsgierig?

Vindt u ook dat uw auto wel wat aandacht verdient, maar weet u niet direct wat, ga dan eens langs bij PT Banden. Grote kans dat met wat aanpassingen u een hele andere auto voor de deur hebt staan. En dat is nog altijd goedkoper dan het kopen van een andere!

PT banden
E-mail: info@ptbanden.nl
Telefoon: 06-19175416

Ook voor het balanceren en uitlijnen kunt u bij PT Banden terecht