Afbeelding

Beachkorfbal toernooi 2022

Algemeen

KORFBAL Na 2 jaar afwezigheid vond afgelopen zaterdag het Beachkorfbaltoernooi weer plaats op het Henschotermeer. 

Op vrijdagavond werd het terrein door vrijwilligers al “dennenappel-vrij” gemaakt zodat de velden er voor de 6e editie van dit beachkorfbaltoernooi op de zaterdag weer strak bij lagen. 

Dit jaar voor het eerst op een ander deel van het Henschotermeer, namelijk op het strand naast het Oude Strandhuis. Er deed dit jaar een recordaantal teams mee, namelijk 61, die in totaal 189 wedstrijden in het zand afwerkten. Van KV Woudenberg zelf kwamen 11 teams in het veld. 

Ook was er weer een FUN-poule met teams van onder meer de voetbal- en de volleybalvereniging. Een organisatie van jewelste, in handen van de beachkorfbalcommissie Noa, Eva, Ruben, Julia, Coen en Hans en met de hulp van heel veel vrijwilligers en sponsoren. 

Zij zagen de korfbalverenigingen uit de omgeving maar ook uit andere delen van het land op zaterdagochtend weer het Woudenbergse strand bevolken. Er werd om 10.00 uur gestart met prima wedstrijdweer. De temperatuur was heerlijk om te korfballen en zo nu en dan kwam de zon zelfs door. 
De EHBO moest wel wat blessures behandelen maar ook daar was men in goede handen. Een geslaagde dag die om half 4 eindigde met de prijsuitreiking. Met dank aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben en sponsoren die de dag mogelijk hebben gemaakt.

En natuurlijk namen de meeste spelers na afloop van het toernooi een gebruikelijke verfrissende duik in het Henschotermeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding