Afbeelding
foto: Mark Wams

Gratis bridgeclinic

Sport

WOUDENBERG Bridge, wat is het en hoe speel je het. Van het kaartspel Bridge heeft iedereen wel eens gehoord. Maar hoe speel je het nu eigenlijk. Dit wordt je allemaal uitgelegd tijdens de clinic en speel je zelfs je eerste potje Bridge. Bridge is voor jong en oud en iedereen kan het leren. Zoals bij iedere sport geldt, hoe eerder je begint hoe sneller en beter je het leert. Heb je Bridge leren spelen, dan train je je hersenen en werkt het aantoonbaar om het risico op dementie te verkleinen. Bridgen is een leuk en spannend kaartspel dat met een partner samen wordt gespeeld tegen een ander tweetal. De basisregels zijn simpel te leren, alleen de uitvoering is iedere keer weer anders en uitdagend. Naast het in teamverband presteren, staat de gezelligheid voorop.

Ben je benieuwd of bridgen wat voor je is, dan is dit nu je kans! Op maandag 15 april 2024 om 19.15 uur organiseert Bridgeclub Scharuk een bridgeclinic. De clinic is bedoeld om geheel vrijblijvend kennis te maken met het bridgespel als sportbeoefening én als gezelschapsspel. Het motto is: wanneer je hebt leren bridgen heb je een hobby voor het leven. De clinic is geheel gratis, en wordt enthousiast en zeer aanstekelijk gegeven door niemand minder dan Ruud Verhoef en vindt plaats in het Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40, aanvang om 19.15 uur. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met: Jeanette Unk (06-54278109) jeanette.unk@hotmail.com of Dick Schouten (06 21500001) DickSchout@gmail.com

Bij voldoende aanmeldingen zal in het najaar van 2024 een beginnerscursus bridge starten! Hiervoor kun je je via de e-mail nu al bij bovengenoemde personen opgeven.