Afbeelding
foto's: redactie

LAVIE opent nieuwe zaak aan De Nieuwe Poort

Ondernemend

Het is 1992 als Titia met Chaplin haar deuren opent en zo het startsein geeft voor inmiddels een historie van 32 jaar. En daar komt nu een nieuw hoofdstuk bij, door met LAVIE een nieuw onderkomen te betrekken.

De afgelopen 16 jaar, het bedrijf opereert inmiddels onder de naam LAVIE, ligt de focus van het bedrijf volledig op damesmode. Vanuit het pand aan de Dorpsstraat bedienen ze menig klant uit Woudenberg en de regio.

Wanneer in 2020 corona uitbreekt en juist op dat moment zoon Luuk afstudeert, pakt hij de mogelijkheid op om een webshop voor LAVIE te ontwikkelen. Deze stap levert niet alleen internetomzet op, ook neemt het winkelbezoek toe. En hierdoor blijkt het bedrijf een regionale behoefte in te kunnen vullen.

Sinds vorige week woensdag heeft het bedrijf een nieuw onderkomen aan de Nieuwe Poort. Het pand van ruim 300 m2 geeft LAVIE de mogelijkheid een betere uitstraling te geven aan de 15 merken die er verkrijgbaar zijn. 

Daarnaast is het assortiment uitgebreid door de toevoeging van accessoires in de vorm van tassen en schoenen. 

Iedereen kent de uitspraak wel: de vent maakt de tent. En hoewel Luuk absoluut een bijdrage levert aan het succes van LAVIE, zijn de gezichten van Alexandra, Jolanda, Ielse, Gabrielle, Annebelle, Barbara en Titia onmisbaar in de winkel. Alle dames hebben een opleiding gevolgd tot personal shopper en stylist. Hierdoor is het mogelijk om de klant nog beter te adviseren.

Nu het nieuwe onderkomen een feit is, ligt het volgende plan ook al klaar. Gedurende het seizoen zullen er event-avonden georganiseerd gaan worden. In samenwerking met leveranciers zal LAVIE tijdens een event-avond een ultieme beleving neerzetten op het gebied van damesmode. Waarbij ingrediënten als gezelligheid en de innerlijke mens het plaatje compleet maken voor een avondje uit. Binnenkort volgt hier meer informatie over, houd daarvoor de socials in de gaten!

De medewerkers van LAVIE willen iedereen bedanken voor het bezoek tijdens de afgelopen openingsdagen. Het was werkelijk overweldigend te ervaren hoe enthousiast alle klanten reageerden op de nieuwe winkel.  

Nu de rust is weergekeerd, staan de dames weer dagelijks voor u klaar. Bent u op zoek naar een nieuwe outfit en nog niet overtuigd in welke kleur dat moet zijn? Kom dan nu naar LAVIE! 

Wie wil er nu geen personal shopper?!

Afbeelding
Afbeelding