Luuk en Titia
Luuk en Titia / Foto: Exitum

LAVIE Womenswear opent nieuwe winkel met vier dagen feest

Ondernemend

WOUDENBERG Damesmodezaak LAVIE uit Woudenberg verhuist naar een nieuwe locatie. Op woensdag 13 maart opent wethouder Daphne Boeve-De Kruif de nieuwe winkel op De Nieuwe Poort 12. Dit is ook het startsein voor een vier dagen durend openingsfeest. Onder de naam LaViesta zijn er deze dagen tal van activiteiten voor klanten.

Het nieuwe LAVIE, opgericht in 1992, is een bezoek meer dan waard. Op ruim 260 m² – drie keer zo groot als de huidige winkel in de Dorpsstraat – vinden klanten een geweldige fashioncollectie. Met meer dan 15 fashionmerken biedt LAVIE de breedste modecollectie in de regio. Onder andere: Studio Anneloes, Red Button, Summum, Geisha, YAYA en Fabienne Chapot zijn modemerken waarvoor vrouwen uit heel Midden-Nederland naar Woudenberg komen. 

“Dat is ook de reden voor de verhuizing. We kwamen gewoon ruimte tekort om alle merkcollecties mooi te presenteren,” vertelt Titia van Kesteren, die samen met zoon Luuk eigenaar is van de zaak. Ook de landelijk populaire webshop Lavie.nu verhuist naar de nieuwe locatie.

Tijdens de vier openingsdagen is er livemuziek of een live DJ en presenteren modellen de nieuwe lentecollectie én de lekkerste bites & drinks. Op donderdag 14 maart is er van 9.00 tot 12.00 uur een Coffee Tuktuk voor Italiaanse café, espresso of latte macchiato. Kopers maken iedere dag kans op modeprijzen, in totaal zitten er meer dan 25 fashionitems in de prijzenkast. De openingstijden van LaViesta zijn:

Woensdag 13 maart: 13.00-21.00 uur
Donderdag 14 maart: 9.00-18.00 uur
Vrijdag 15 maart: 9.00-21.00 uur
Zaterdag 16 maart: 9.00-17.00 uur

Opsteker

Voor het centrum van Woudenberg is de verhuizing van LAVIE een mooie opsteker. Een aantal winkels aan het Poortplein stond enige tijd leeg, maar zijn met de komst van LAVIE allemaal weer bezet. Mede door de komst van de weekmarkt op zaterdag is dit hart van Woudenberg toch al veel levendiger dan voorheen.