Proost tijdens de wijn- en bierproeverij
Proost tijdens de wijn- en bierproeverij / foto: Marieke van Velthuizen

Beleef op zaterdag 27 mei de Food & Inspiratiedag bij Velthuizen Keukens

Ondernemend

WOUDENBERG Proeven, beleven en inspireren. Dat is waar de Food & Inspiratiedag van Velthuizen Keukens om draait. 

Het Woudenbergse familiebedrijf organiseert deze feestelijke dag voor het eerst sinds 2019. In 2020 en 2021 gooide corona roet in het eten, terwijl vorig jaar de opening van de showroom werd gevierd. Op zaterdag 27 mei 2023 is het dan eindelijk tijd voor de 4e editie van hét keukenevent voor jong en oud.

De naam zegt het al: de Food & Inspiratiedag draait om eten en inspireren. In de showroom van Velthuizen Keukens kun je genieten van een bier- en wijnproeverij, maar ook van kookdemo’s door chef-koks van ATAG en NEFF. Loop ook zeker even langs de stand van Quooker, want je kunt een kokendwaterkraan winnen! Het team van projectbegeleiders staat klaar om je te informeren over een (keuken)verbouwing, terwijl de Woudenbergse woonwinkel Brouwer gratis interieuradvies geeft. Natuurlijk staan de verkoopadviseurs van Velthuizen Keukens ook klaar om je meer te vertellen over de laatste keukentrends. Bezoekers krijgen daarnaast een uniek kijkje achter de schermen, waarbij zij ook de kantoren, kantine en vergaderruimtes mogen bezoeken.

Ook voor de jeugdige bezoekers is er van alles te beleven. Het parkeerterrein voor de showroom wordt omgetoverd tot een groot kinderplein. Hier kan je knuffelen met boerderijdieren, springen op het springkussen en kleuren aan de knutseltafel. De kinderen kunnen met de kleurplaatactie zelfs een mooie prijs winnen! Vanaf het aangelegde strand kunnen ouders en kinderen even bijkomen van alle indrukken, onder het genot van een lekker ijsje.

De Food & Inspiratiedag vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 in en rond de showroom van Velthuizen Keukens, Stationsweg Oost 277 in Woudenberg. Je bent tussen 10.00 uur en 15.30 uur van harte welkom!

Knuffelen met boerderijdieren op de kinderboederij
Spelen met het zand op het speciaal aangelegde strand
Beleef de Food & Inspiratiedag op zaterdag 27 mei 2023