Afbeelding
foto: Gerwout Lamberink

Voorjaarsconcert Fidelio

Algemeen

WOUDENBERG Harmoniegezelschap Fidelio geeft zaterdag 6 april in De Camp haar jaarlijkse voorjaarsconcert. 

Dit jaar is gekozen voor een “Music Quiz Concert”, een vorm die sterk afwijkt van hetgeen concertbezoekers doorgaans ervaren. Nu geen concert waarbij de bezoeker de muziekstukken uitsluitend “passief consumeert”. 

Gekozen is voor een vorm waarbij de traditionele luisteraar dat ook dit jaar kan doen, maar ook bestaat de mogelijkheid om in teams deel te nemen aan een muziekquiz. 

In vier ronden speelt het orkest delen van o.a. film-, pop-, feest- en klassieke muziek waarover de teams vragen voorgeschoteld krijgen. Tussen de vragenrondes speelt het orkest stukken op de klassieke manier, dus van begin tot eind. 

Om het “pub-quiz” karakter van de avond te benadrukken blijft de bar de hele avond open.

Alleen teams kunnen aan de quiz deelnemen. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal zes leden. Dat kan een vriendenteam zijn of een team dat namens een bedrijf of een vereniging deelneemt. 

Teams dienen zich vooraf per e-mail (concerten@fideliowoudenberg.nl) in te schrijven. Toegangskaarten à € 10,00 zijn verkrijgbaar bij boekhandel Van Lunteren, Sportcafé De Camp en via www.fideliowoudenberg.nl. 

De zaal gaat open om 19.30 uur; het concert begint om 19.45 uur.