Afbeelding
Foto: Daan Fokke

Estafettepen Daan Fokke

Algemeen

Geboren op: 18 mei 2004.

Geboorteplaats: Amersfoort.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Single.

Hobby’s: Afspreken met vrienden en op het terras zitten. 

Opleiding: Op dit moment volg ik de opleiding manager ondernemer horeca (MBO niveau 4) aan de vakschool in Wageningen. Ik zit in mijn 2e leerjaar.

Huidige beroep: Op dit moment werk ik bij het leukste horecabedrijf in de omgeving. Ik werk als gastheer bij Schimmel 1885 en doe dit met veel plezier. 

Wat vind je leuk aan dit werk: Ik vind het leuk om met gasten om te gaan. Het werk in de horeca heeft veel afwisseling en er is veel te doen; ook dit maakt het werk erg leuk! 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Afspreken met vrienden, ik heb weinig tijd door school en het werk in de horeca is vaak in de avond, waardoor ik vaak minder tijd heb voor andere leuke dingen. 


Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Ik vind het belangrijk dat je zoveel mogelijk dingen moet doen in het leven die jij leuk vindt. En je zo min mogelijk te laten verplichten. 

Als vrijwilliger actief in: N.v.t. 

Waar krijg je het meeste energie van: Lekker eten en uit eten gaan.

Hoe breng je je vrije tijd door: Ik heb een lange tijd gestept bij stepteam Versekip. Af en toe vind ik dit nog leuk om te doen. 

Van welke sport word jij actief: Steppen bij stepteam Versekip

Van welke muziek word jij blij: Ik word van verschillende muziek genres blij. Het meeste wat ik luister is Top 40 muziek. 

Favoriete vakantie is in: Parijs, omdat ik dit een mooie stad vind. En ik vind Frans een mooie taal.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: De carpaccio bij Schimmel 1885 en de ragout die mijn oma vroeger voor mij maakte. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Geniet van je opa’s en oma’s. 
Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Het beste is om mij lekker te laten liggen, anders word ik een niet zo’n gezellig persoon.

Goede voornemens: Ik vind dit altijd moeilijk om te zeggen. Dit komt omdat ik mij er toch meestal niet aan houd. Maar als ik dan toch moet kiezen… denk ik meer gezond te gaan eten.

Welke droom zou je graag uit zien komen: Dat ik mijn MBO diploma mag gaan halen en mag doorstromen naar de hogere hotelschool. 

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: De meeste mensen die mij kennen zeggen vaak dat ik een harde stem heb. Ze zeggen dat ik ook altijd vrolijk en sociaal ben. 

Als je iets zou mogen veranderen in Woudenberg, wat zou je aanpakken: Ik zou het leuk vinden om een horecaplein te zien in Woudenberg. 

Ook is het leuk dat alle winkels weer vol komen te staan, want alle lege panden geeft een niet zo’n vrolijk beeld. 

Ook zou ik het leuk vinden om meer uitgaansplekken te hebben in Woudenberg. 
Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Ik vind dit moeilijk om te zeggen, omdat ik niet precies weet waar de gemeente veel geld aan uitgeeft. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Woudenberg: Het mooiste plekje in Woudenberg vind ik natuurlijk Schimmel 1885! 

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn ouders en mijn zusje. 

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Het werken bij Schimmel 1885 en de leuke collega’s die ik daar heb. En Merel Blokhuis die mij de pen heeft gegeven!

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: dat mijn toetsweek voorbij is, dit scheelt mij een hoop stress momenten. 

Estafettestokje gaat naar: Marjan Willaarts

Omdat: ze een bekende moeder is en ze ons vast leuke dingen te vertellen heeft!