Opening “Grebbelinie in het vizier”

WOUDENBERG Op 2 april 2024 opent de Stichting “Grebbelinie in het vizier” haar deuren voor het seizoen 2024.

De opening wordt dit jaar verricht door de directeur van het Regionaal Bureau voor Toerisme ”Heuvelrug en Vallei”, de heer Robbert Schuurmans. Dit zal plaatsvinden om 10.00 uur bij het Educatief Centrum/museum. Na de opening zal de heer Schuurmans voor vrijwilligers en genodigden een presentatie geven over de plannen van het RBT dit jaar, met betrekking tot het (toeristisch) onder de aandacht brengen van De Grebbelinie én de rol van de vrijwilligers hierin. Vanaf 11.00 uur is de expositie voor het publiek geopend.


Avondwandelingen

WOUDENBERG Op dinsdag 2 april 2024 vindt de eerste van een serie avondwandelingen langs een deel van de Grebbelinie plaats. Dit gebeurt onder begeleiding van een gids. Deze avondwandelingen worden georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting "Grebbelinie in het vizier” en vinden plaats op iedere eerste dinsdag van de maanden april tot en met oktober.

Iedere wandeling kent een eigen thema. Het thema voor de maand april is: Mobilisatie en inkwartiering. De startlocatie is bij het Educatief Centrum Grebbelinie Woudenberg / Scherpenzeel, Brinkkanterweg 23A. Woudenberg. Vertrek 19.00 uur. Kosten voor deelname € 4,--. Gratis parkeren. Vanaf 2 april 2024 is het ook weer mogelijk om het Museum / Educatief Centrum te bezoeken. Van dinsdag tot en met zaterdag is de expositie geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De toegangsprijs is € 4,--. Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) gratis. Ook het parkeren is gratis. Zie ook www.grebbelinieinhetvizier.