Afbeelding
foto: Niels Wolterink

Loshangende antenne

Algemeen

WOUDENBERG Op donderdag 25 mei jl. kreeg de brandweer een melding van stormschade op de Voorstraat. 

Het bleek om een loshangende antenne te gaan die voor een onveilige situatie zorgde. De brandweer heeft het stuk antenne weggehaald. 


Cursus Aquarel voorjaarsbloemen

WOUDENBERG Tijdens deze minicursus aquarel schilderen gaan we realistisch en abstract bloemen schilderen. 

Ervaring is niet nodig. Drie woensdagochtenden van 10.00 – 12.30 uur op 7, 14 en 21 juni voor 75 euro incl. materiaal, koffie/thee. Cultuurhuis, Dorpstraat 40a, Kunst en Cultuur Woudenberg, Schildersatelier. Meer info https://kunstencultuurwoudenberg.nl/aquarel-bloemen-schilderen Docent: Florence van den Burg, 06-29397136 of Florence florencevandenburg@hotmail.com


Cursus Intuïtief schilderen

WOUDENBERG In juni geeft Angela van Iersel 4 lessen intuïtief schilderen op vrijdagochtend van 9.30 – 12.00 uur.

Schilderen vanuit intuïtie, wat is dat? Met behulp van meditaties, stilte-oefeningen gaan we meer de binnenwereld ontdekken en van daaruit schilderen. We gebruiken hier voor speciale verf op papier. We laten het beeld ontstaan en reageren wat er op dat moment zichtbaar wordt. Het is niet zweverig, je zou het mindful schilderen kunnen noemen.

Wanneer: 2, 9, 23 en 30 juni. Kosten: €100,- inclusief materialen. Waar: Cultuurhuis, Dorpsstraat 40, Woudenberg in het Schilderatelier op de tweede verdieping, te bereiken met trap of lift. Voor informatie: mail naar info@angela-art.nl of bel 06-44006390.

Afbeelding