Introductie Cornhole in Woudenberg

WOUDENBERG Nieuw: Cornhole! We organiseren een introductieavond in De Camp!

Cornhole is een populair spel dat ontzettend leuk is om te spelen. Bij Cornhole gooien individuele spelers of teams om de beurt stoffen pittenzakken naar een verhoogd, schuin bord met een gat aan het uiteinde. Het doel van het spel is om punten te scoren. Het is eenvoudig te leren en je wordt er ontzettend fanatiek van.

De bedoeling is dat we een ‘Sportcafé De Camp Cornhole toernooi’ gaan organiseren. Maar eerst willen we jullie uitnodigen voor een introductieavond zodat er gewoon lekker geoefend en gespeeld kan worden. Aan het einde van de avond spelen we een kleine wedstrijd met een leuke prijs voor de winnaar(s).

31 mei van 19.00 tot 23.00 uur Introductieavond Cornhole 

Op woensdagavond 31 mei organiseren we deze introductieavond. Wie komt er meespelen? Geef je vooraf even op bij Jolanda of Marco en we reserveren een plek voor je. Je kunt je uiteraard ook als team opgeven (twee personen). Binnenlopen op 31 mei kan uiteraard ook. Als er nog plaats is, kun je natuurlijk meespelen.

Cornhole in beeld

Zelf zijn we zo enthousiast dat we al volop aan het spelen zijn. Wil je Cornhole eerst even bekijken? Check dan onze video.

Enthousiast? Geef je dan op voor onze introductieavond op 31 mei a.s. En noteer dan gelijk 1 juli in je agenda. Van 13.30 tot 17.00 spelen we dan het Sportcafé De Camp Cornhole toernooi met aansluitend een BBQ.