Afbeelding

Training ‘Met plezier naar school’

Algemeen

Woudenberg  Voor sommige kinderen kan de overgang van de basisschool naar de middelbare school door omstandigheden extra spannend zijn. Dat is helemaal niet gek! Daarom bieden we vanuit het sociaal team en het jongerenwerk gratis de training ‘Met plezier naar school’ aan. Deze vindt plaats op 17 en 18 augustus van 09.30 uur tot 13.30 uur (incl. lunch). Locatie: De Camp. De kennismaking tussen ouders en trainers is op 9 augustus om 20.00 uur in De Camp.

De training is voor kinderen die het spannend vinden om nieuwe vrienden te maken, het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen en bijvoorbeeld niet weten hoe met plagers of pesters om te gaan. Tijdens deze training geven we sociale vaardigheden mee die van pas komen op de middelbare school. Zo geven we een steuntje in de rug om stevig in de schoenen te staan. Door middel van spelletjes, werkbladen en filmpjes maken we er twee leuke dagen van. Ook door het samen optrekken met kinderen die tegen dezelfde problemen aanlopen, leren de kinderen van elkaar hoe hiermee om te gaan. 
Meer info staat op onze website: www.dekleineschans.nl Zoek de informatie via de zoekbalk rechts bovenaan de homepagina.
Aanmelden kan door contact op te nemen met Jiska Roosendaal via jm@jeugd-punt.nl of 06-37453602.