foto: Unsplash
foto: Unsplash

Symposium t.g.v. vijfjarig jubileum

Algemeen

Woudenberg  Op maandag 12 juni viert Coöperatie De Kleine Schans van 13.00 tot 16.30 uur in hotel Schimmel hun vijfjarig jubileum. De werkwijze van de Coöperatie is nog steeds uniek in Nederland en daar zijn we trots op. We vieren deze mijlpaal graag met mensen uit organisaties en instanties die betrokken zijn bij de uitvoering en beleid van zorg en hulp in het brede sociaal domein in de regio, maar ook geïnteresseerde inwoners van Woudenberg zijn van harte welkom.

We hebben een zeer interessante en boeiende spreker voor dit symposium uitgenodigd: Floortje Scheepers. Zij is hoogleraar Innovatie in de GGZ en legt uit waarom zij onze visie onderschrijft van herstel en ondersteuning in de gewone omgeving van inwoners.
Naast de lezing van Floortje zal ook Ellen van der Vlist, directeur van De Kleine Schans, aan het woord komen en ook het publiek wordt uitgenodigd om mee te praten via de paneldiscussie.

Ter gelegenheid van dit jubileum maakten we een boekje met pakkende artikelen over hoe wij hulp en zorg geven aan de inwoners van Woudenberg. Dit boekje presenteren we tijdens ons symposium ‘De Kleine Schans: springplank naar transformatie’.

Aanmelden kan tot 28 mei via info@dekleineschans.nl De deelname is gratis. Annuleren na 28 mei kost 
€ 50,-.