Afbeelding
foto: Agnes Blok

Welkom op de Lentefair

Algemeen

Woudenberg Zaterdag 27 mei is er van 10:00 – 14:30 uur een gezellige Lentefair op Slappedel 8a in Woudenberg. De opbrengst van deze verkoopmarkt is voor ‘Kom en Zie’ in Moldavië.

Het beloofd een gezellige markt te worden met allerlei koopjes en leuke kinderactiviteiten. Uiteraard kun je er ook heerlijk op het terras zitten met koffie/thee of frisdrank. Er zal ook een taartenbuffet zijn met allemaal zelfgemaakte baksels die prima passen bij de koffie/thee.

Wat is er te koop?

Er zal een kraam met kaas zijn, stroopwafels van de bekende bakker uit Waddinxveen. Heerlijk vers fruit, denk aan appels, peren, meloen, maar ook tomaten en komkommers zijn er te koop. En niet te vergeten de mooie aardbeien zo bij de kweker vandaan. 

Rozijnenbrood, suikerbrood en verschillende soorten bolletjes kunt u tot 23 mei bestellen via de website die onder dit artikel genoemd wordt. 

Je kunt er terecht voor schoonmaakmiddelen en toiletpapier, de laatste kunt u bestellen, en zal op 1 juli geleverd worden. Voor de kinderen zijn er kinderspelen en nog veel meer verrassende dingen op deze Lentemarkt.

Oldtimerrit en fietsreparatie

Dit jaar zal er een oldtimerrit georganiseerd worden, dus heeft u een oldtimer, of vindt u dat uw auto/motor een oldtimer is, rij dan met ons mee. Kosten voor deze rit zijn € 25,00 per vervoermiddel. 

Heeft uw fiets een mankement, dan kunt u zich aanmelden om de fiets te laten repareren.

Komt u ook naar deze gezellige markt, waarvan de opbrengst naar het kinderdagcentrum in Moldavië gaat? Bestellingen kunt u doen op: bestellen.komenziemoldavie.nl