Afbeelding
Voorhof

Plantenmarkt bij de Voorhof

Algemeen

Woudenberg Zaterdag 13 mei was er de plantenmarkt bij De Voorhof. Daarnaast was er de mogelijkheid de auto te laten wassen voor een project in Malawi.

Het was afgelopen zaterdag een zonovergoten dag tijdens de plantenmarkt bij De Voorhof. Dit zorgde er voor dat er al vroeg veel mensen naar De Voorhof kwamen voor de plantenmarkt. Er waren prachtige plantenbakken te koop wat in dit weekend van Moederdag goed te verkopen was. Voor de kinderen was er een springkussen en andere spelletjes. 

De opbrengst van de plantenmarkt is bestemd voor de verbouwing van De Voorhof die nu aanstaande is. Als alles volgens plan verloopt en de vergunning binnen is, zal er na de zomervakantie gestart worden met de verbouwing van de kerk.

Werken in Malawi

Een groep jongeren die deze zomer naar Malawi gaat, heeft op deze dag samen met hun familieleden auto’s gewassen. Zij verkochten ook koffie, thee met iets lekkers, wat heerlijk was voor de mensen die moesten wachten totdat hun auto weer blinkend schoon was. De opbrengst van deze actie is voor de jongeren die in de zomervakantie een paar weken met World Servant naar Malawi gaan. Ze gaan in Malawi samen met een groep van ongeveer 30 jongeren lerarenwoningen bouwen. In Malawi is het moeilijk om te reizen, als er geen woningen zijn voor de leerkrachten betekent het dat er in dat gebied geen onderwijs wordt gegeven. Daarom zijn deze jongelui heel erg gemotiveerd om in Malawi huizen te bouwen zodat er voor de kinderen mogelijkheden zijn om onderwijs te ontvangen. Het was erg fijn dat ze continue bezig werden gehouden met het autowassen, wat hen weer een stapje dichterbij het streefbedrag gebracht heeft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding