foto: Pexels
foto: Pexels

Hulp bij het uit-elkaar-gaan

Algemeen

Soms staat een huwelijk of relatie zo onder druk, dat samen verder gaan als partners geen optie meer is of lijkt. Uit elkaar gaan doet niemand zomaar: daar gaat vaak een lange periode van twijfel, conflict en verdriet aan vooraf. Dit heeft impact op u als partners, als ouders maar ook op uw gezin en het welbevinden van uw kinderen. Hoe zet u dan de juiste stappen?

Om u in deze situatie te ondersteunen is er Anders Samen: Dit is een vertrouwelijke bijeenkomst waar u samen met uw partner uw situatie bespreekt met meerdere deskundigen op dit gebied. Zo zijn er naast de medewerkers van het Sociaal Team ook een relatietherapeut, rouwtherapeut, een advocaat en een medewerker van Samen Veilig Midden-Nederland aanwezig.
Tijdens dit uur is er ruimte voor het stellen van vragen en bespreken van uw zorgen. Samen onderzoeken jullie de mogelijke stappen in dit proces, waarbij de zorg en liefde voor jullie kinderen het uitgangspunt blijft. Want welke keuze jullie uiteindelijk maken, of jullie nu wel of niet stoppen met de partnerrelatie, ouders blijven jullie altijd. Je kunt je opgeven voor de bijeenkomst op een van de volgende maandagen: 6 maart, 3 april, 5 juni, 3 juli 2023.
Meld je aan bij de balie van De Kleine Schans of bij a.muller@dekleineschans.nl of m.japajoe@dekleineschans.nl
A.u.b. namen, e-mail en telefoonnummers van beide partners doorgeven.