foto: Pixabay
foto: Pixabay

Training mindset: focus op veranderen van je gedachten

Algemeen

Woudenberg - MINDSET is een training voor jongeren tussen 12-14 jaar en 15-17 jaar die graag positiever in het leven willen staan en daarbij wel wat handvatten kunnen gebruiken. De training geeft je tools om je mentale weerbaarheid te vergroten. Dit resulteert in meer doorzettingsvermogen, wilskracht, je zelfverzekerder voelen en een positiever zelfbeeld.

Sombere gevoelens, angst en verlegenheid komen bij jongeren vaak voor. Daar is ook helemaal niets mis mee. Pas als deze gevoelens en angsten niet vanzelf overgaan en een grote rol gaan spelen in het dagelijks leven, is er sprake van een probleem. Want gevoelens van bijvoorbeeld angst om nieuwe vrienden te maken bij de overgang naar een nieuwe school of studie is heel normaal, maar wanneer dit gevoel weken aan blijft houden en de jongere daardoor niet meer aan sociale activiteiten meedoet, wordt het problematisch.
Bij MINDSET leren jongeren vaardigheden aan waardoor ze weer beter in hun vel komen te zitten. Dit leren ze door de focus te leggen op het veranderen van gedachten, gevoel en daarmee ook het gedrag.
De training bestaat uit 9 wekelijkse meetings van 1 uur. Per groep is er ruimte voor acht jongeren.
Voor meer informatie en aanmelding: ga naar www.dekleineschans.nl