Afbeelding
foto: Bibliotheek Eemland

Aftrap de Nationale Voorleesdagen

Algemeen

WOUDENBERG Op woensdag 25 januari werden de Nationale Voorleesdagen feestelijk afgetrapt met het Nationaal Voorleesontbijt in de Bibliotheek Eemland! Er werd voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld en Jan Jutte. 

In de Bibliotheek Woudenberg las burgemeester Jansen-van Harten voor. Wat was het een mooi verhaal om naar te luisteren!  Alle Voorleesontbijten in de regio Eemland werden bezocht door kinderen van kinderopvanglocaties en kinderen die los waren aangemeld. Het was een heerlijk feestje. 

Het Voorleesontbijt in de Bibliotheek Woudenberg werd gesponsord door Jumbo Woudenberg.

Over de Nationale Voorleesdagen

Voorlezen vergroot de woordenschat, prikkelt de fantasie en versterkt de band tussen ouder en kind. Om voorlezen te stimuleren pakt de Bibliotheek Eemland flink uit tijdens de Nationale Voorleesdagen, die als doel hebben het stimuleren van voorlezen aan kinderen. 

Daarom hebben we van 25 januari tot en met 4 februari een bomvol activiteitenprogramma voor peuters en kleuters. Bekijk ons programma hier: https://www.bibliotheekeemland.nl/Actueel/nationale-voorleesdagen.html