Sluiting milieu straat

WOUDENBERG Het college van burgemeester en wethouders betreurt dat enkele Woudenbergers niet op de hoogte waren dat de milieustraat op 30 en 31 december gesloten was. Dat geeft het college aan op vragen van Peter van Schaik, fractievoorzitter van GemeenteBelangen Woudenberg.

Het college geeft aan dat ze elke dag haar best doet de burgers zo optimaal mogelijk te informeren over de gang van zaken. De sluiting van de milieustraat werd vooral via de sociale media aan de inwoners gecommuniceerd. Niet iedereen heeft die boodschap meegekregen. Dat vinden de burgemeester en wethouders heel vervelend. 

In het antwoord staat: 'We betreuren het als gemeente erg dat deze manier van communiceren bij veel inwoners ervoor heeft gezorgd dat zij niet op de hoogte waren van de sluiting van de milieustraat. Met als gevolg dat zij voor een gesloten deur kwamen te staan. Dat kan en mag niet gebeuren.'

'Op dit moment wordt er gewerkt aan een communicatiekalender voor onder meer afval voor het jaar 2023. En sluitingen van de milieustraat worden hierin ook opgenomen', aldus het college van burgemeester en wethouders.