Reformatie in Nederland ? Geloof je het nog ?

WOUDENBERG Onlangs werd ik bepaald bij Jesaja 59:19 (HSV) Dan zullen zij de Naam van de HEERE vrezen vanwaar de zon ondergaat en Zijn heerlijkheid van waar de zon opkomt. Als de vijand zal komen als een rivier, zal de Geest van de HEERE de banier tegen hem oprichten.

Voordat ik bij deze tekst werd bepaald kwam het volgende statement: “Het tij gaat keren!” 

Beide analyserend kunnen we concluderen dat 1. De naam van de Heer en 2. Zijn Heerlijkheid (wederom) wordt gevreesd en dat wanneer de vijand komt als een vloed (= oorspronkelijke vertaling uit Hebreeuws H5104 - nahar) zal de Geest een banier tegen de vijand oprichten. 

De oorspronkelijke vertaling uit Hebreeuws H5127 - nus, is: de vijand doen wegvluchten. Dit betekent dat de Heer de vijand zal doen wegvluchten.

Uit Nederland! Geloof je het nog?
Tijdens de Worship Night op zaterdag 21 januari zullen wij de Here loven en prijzen en ik geloof dat de Here een valstrik zal zetten zodat de vijanden elkaar zullen vernietigen.

Lees eens 2 Kronieken 20. Daar lezen we dat Josafat een koor plaatste voor zijn leger. 

Het koor proclameerde: “Geef dank aan de Heer want Zijn genade duurt tot in eeuwigheid.” Het leger van Josafat heeft niet eens hoeven oorlog voeren want de vijanden roeiden elkaar uit.

Kom ook en neem deel aan de Worship Night en laten wij in eenheid de Heer loven, prijzen en aanbidden met alles wat in ons is! 

Reformatie in Nederland! Geloof je het nog? 

Zaterdag 21 januari, in Woudenberg, De Camp, De Bosrand 15-17 om 19:30 uur.

Van harte God’s Zegen toegewenst, David Verhulst. Roaring Lions Ministries Woudenberg


Samen Verder

WOUDENBERG Op donderdag 19 januari is de eerste avond van het nieuwe jaar voor vereniging Samen Verder.

Op deze avond hopen 2 medewerkers van de Benu Apotheek uit Woudenberg bij ons te komen om een presentatie te geven over de recepten en geneesmiddelen en wat we allemaal kunnen en doen in de apotheek

Misschien ook een stukje beleid en/of zorgverzekering zal aan de orde komen.

Onze leden en uiteraard ook gasten zijn van harte welkom in Eben Haezer, we beginnen om 19.45 uur.

Bestuur van Samen Verder