Energiecoach Rob Kröber met een infrarood paneel.
Energiecoach Rob Kröber met een infrarood paneel.

Energiecafé 19 januari

Algemeen

Energiecafé 19 januari: Infrarood panelen en warmtescans

WOUDENBERG Donderdag 19 januari van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Energie in Woudenberg het eerste Energiecafé van 2023 in het Cultuurhuis. 

Nu de gasprijzen nog steeds hoog zijn, zijn infrarood panelen een oplossing voor meer warmte en comfort. Woudenberger Peter Dorst van Utique-D vertelt er graag meer over. Ook laten de energiecoaches zien hoe een warmtescan werkt. Dit is een scan waarbij met een warmtebeeldcamera foto’s worden gemaakt van een woning om te zien waar deze warmte ‘lekt’. De gebieden die lek zijn, komen in aanmerking voor isolatie om zo het huis optimaal te kunnen verwarmen.

De energiecoaches hebben diverse beelden van Woudenbergse woningen die ze laten zien tijdens het Energiecafé op 19 januari. Wie interesse heeft in een (gratis) warmtescan is van harte welkom op deze avond en kan zich gelijk aanmelden bij de coaches voor een scanafspraak. 

Opgeven voor het Energiecafé is eenvoudig: mail naar info@energie-in-woudenberg.nl. Voor koffie/thee en een drankje na afloop wordt gezorgd. Het Energiecafé is een initiatief van Energie in Woudenberg in samenwerking met de gemeente Woudenberg.