Afbeelding
Foto Bart Radstaake

Het nieuwe jaar samen feestend begonnen

Algemeen

WOUDENBERG Zodra het nieuwe jaar een feit was, startte bij het gemeentehuis het tentfeest. 

De eerste bezoekers waren er echt al om twee minuten over twaalf, de rest volgde in de anderhalf uur daarna. Rond de klok van half twee waren de meeste van de elfhonderdvijftig mensen aanwezig op het evenemententerrein en in de tent. 

De muziek werd verzorgd door Dice Box en zij hadden vol uitgepakt qua apparatuur en lichtshow. Het publiek ging dan ook tot half vier volledig uit zijn dak. 

Lia, van Herry’s Bar, en haar mensen waren druk om te zorgen dat iedereen een drankje kon krijgen. Ware topsport wat zij hebben moeten verrichten.

Rond de klok van 1 uur waren burgemeester Janssen en wethouder Molenaar ook aanwezig op het terrein. Menig inwoners nam zijn of haar kans waar om hen ook het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

Twee kleine incidenten werden in de kiem gesmoord door de aanwezige beveiliging en zal de meeste feestvierders volledig ontgaan zijn. DayOneSecurity is geen onbekende in Woudenberg, menig feest hebben zij al met succes beveiligd in ons dorp.

Om half vier was het alweer tijd voor het einde van het feest. Toen iedereen zijn of haar jas had opgehaald bij de garderobe, werd het tijd om huiswaarts te gaan. Bij de uitgang werd het laatste biertje gauw opgedronken en het plastic glas ingeleverd.

En zo keerde omstreeks half vijf de rust weder in het dorp. Ondertussen waren de vrijwilligers druk bezig met het afbreken. Dankzij deze mensen was het mogelijk dit feest te organiseren. Zij verdienen dan ook een dikke pluim aldus de organisatie.

Ook is er een woord van dank aan alle sponsoren die in dit plan geloofden. En voor de mensen van de gemeente Woudenberg onder aanvoering van de burgemeester. Zij boden zowel in de voorbereiding als op de avond zelf ondersteuning. Er was niemand die zich onveilig hoefde te voelen.

Het is half acht wanneer de laatste spullen ingeladen worden in de vrachtauto en ook de organisatie naar huis kan voor enige uren rust.

Terugkijkend op het feest zijn er vooral lovende woorden te horen van bezoekers van het feest, de buurtbewoners en de ondersteunende instanties. 

Woudenberg kan samen nieuwjaar vieren. Hopelijk een voorbode voor een jaar van samenhorigheid en respect voor alles en iedereen.