Afbeelding
foto: De Voorhof

Muzikale Music & More in De Voorhof

Woudenberg Zondag 20 november was er weer een Music & More in De Voorhof. Een samenkomst die door en voor jongeren is georganiseerd.

De jongeren begonnen de dienst met het lied ‘’We are Family’’, waarna Jannette Maijen de opening deed. Zij legde uit dat deze diensten vooral bedoeld waren voor verdieping en ontmoeting. Omdat het zondag de laatste zondag van het kerkelijk jaar was, werd daar ook bij stil gestaan en was er ruimte om een kaarsje aan te steken voor de mensen die worden gemist.

De samenkomst werd voortgezet door het zingen van verschillende liederen door de muziekgroep. Eén van de jongeren kondigde de liederen aan die de muziekgroep liet horen. De samenzang werd ook door de muziekgroep begeleidt. Met het lied ‘’Zoek eerst het koninkrijk van God’’ werd de kerkzaal in twee groepen verdeeld die het lied in canon zongen. 

Na het verhaal klonk er een prachtig duet door de kerkzaal begeleidt door de gitaar. Na het dankgebed en het zingen van ‘’Heer, ik kom tot U’’, was er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.