Afbeelding
Lennart Nissan

Lenard Nissan

Algemeen

Geboren op: 24 januari 1994.

Geboorteplaats: Amersfoort.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Verliefd op mijn vriendin Marijke.

Hobby’s: Sporten onder andere Fitness en het volgen van (voor mij) inspirerende sprekers over zaken als ondernemen, economie, mindset, leefstijl en voeding.

Opleiding: Bedrijfsmanagement Automotive en diverse branche gerichte opleidingen/certificaten zoals Electric Vehicle Expert en VNA Leasing.

Huidige beroep: Ik ben Accountmanager Zakelijke Markt (Grootzakelijk & MKB) bij Vallei Auto Groep & Vallei Autolease. Hiernaast ondersteun ik mijn vriendin met de administratie en marketingstrategie van haar twee dameskledingwinkels RokjeKlokje, gevestigd in Veenendaal & Scherpenzeel.

Wat vind je leuk aan dit werk: Als accountmanager bij Vallei Auto Groep zit ik dagelijks bij mijn klanten. In de meeste gevallen zit je dan direct met DGA’s of MT leden om tafel. Bij elk bedrijf/klant speelt er wel iets, de één heeft een vraagstuk over hoe ik kan helpen bij het vernieuwen van het mobiliteitsbeleid anno 2022, de ander heeft gewoon snel 5 nieuwe ‘bedrijfsbusjes’ nodig. Dit zorgt voor diversiteit in het werk, dit in combinatie met de ‘buitendienst’ functie zonder vaste standplaats maakt het voor mij een leuke job! 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Zo nu en dan wat meer ‘rust in je donder’ 

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: same thinking -> same result, kortom wil je iets bereiken of een ander resultaat dan moet je jouw oude denkwijze aanpassen. 

wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Ik ben een Assyrische Christen, wij zijn gelovig opgevoed en sta ook volgens deze basisnormen in het leven. 

Als vrijwilliger actief in: Ik zit in de Sponsorcommisie van Sponsor Groep Woudenberg, hier probeer ik zo veel mogelijk lokale bedrijven uit Woudenberg en omgeving lid te maken. Dit lukt aardig, maar kan altijd beter, dus mocht je dit artikel lezen als ondernemer uit de omgeving en nog géén lid zijn, aarzel niet en neem contact met mij op en steun hiermee v.v. Woudenberg!

Waar krijg je het meeste energie van: Een ijskoude douche, het sluiten van een mooie zakelijke deal, nieuwe marketingideeën uitwerken voor RokjeKlokje, op reis met mijn vriendin, hapje mee eten bij mijn ouders, borreltje met vrienden en sporten. Zal ongetwijfeld nog iets vergeten zijn. 

Hoe breng je je vrije tijd door: Ik probeer met zo veel mogelijk leuke dingen zoals op pad met Marijke, af en toe een hapje eten ergens, podcasts luisteren en sporten. Oja, en sinds juni dit jaar officieel lid van Ronde Tafel 132, daar zijn ook twee maandagen per maand mee gevuld. 

Van welke sport word jij actief: Na een fitness-sessie of een kickbox training.

Van welke muziek word jij blij: Dat is bij mij heel breed, van Hollandse meezinger in de kroeg van André Hazes tot een lekker Hardstyle nummertje in de auto. Het ligt meer aan de setting en het moment. 

Favoriete vakantie is in: Afgelopen januari, Curaçao geweest met Marijke, midden in de winter naar een zonbestemming met 30 graden, dat zijn wel mijn favoriete vakanties. 

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Daarin ben ik heel simpel, mij kun je dagelijks blij maken met een combinatie van rijst of piepers, kip of balletje gehakt, groente met een gekookte ei erbij en klaar is Kees. 

Vooral geen saus toevoegen. Saus is voor mensen, die eigenlijk hetgene dat zij aan het eten zijn niet lusten, ‘vind ik’. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: ‘Je bent zoals je denkt’ (tevens een interessant boek).

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Bij een noodgeval, anders graag wachten tot ik ontwaak. 

Goede voornemens: Mijn tijd beter managen. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: Op termijn een eigen bedrijf.

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: ‘Ze vinden mij vooral eigenwijs, en een verhaal wat zakelijk & privé dagelijks terugkomt is. ‘Waarom ik voor Audi & Volkswagen werk, aangezien mijn achternaam Nissan is… ‘’

Als je iets zou mogen veranderen in Woudenberg, wat zou je aanpakken: Het centrum wat aantrekkelijker maken. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Woudenberg: Het Henschotermeer en onze voetbal vereniging. 

Wie of wat is belangrijk in je leven: Vriendin, familie, vrienden en gezondheid

Wat brengt een lach op jouw gezicht: vrijdag einde van de middag, na een productieve week aan de vrijmibo in Woudenberg met een leuk weekend voor de boeg.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Etentje met de hele familie bij elkaar.

Estafettestokje gaat naar: Ben van Voskuilen.