Afbeelding
foto: Kringloopwinkel

Kerstmarkt Kringloopwinkel

Algemeen

WOUDENBERG Reibekuchen mit Apfelmus, Leberkuchen en Glühwein, dat zijn de ingrediënten voor een gezellig dagje uit naar een Duitse Weihnachtsmarkt. 

Bussenvol dagjesmensen rijden dan ook eind november richting Keulen, Münster en Düsseldorf om ook Hollanders te laten genieten van de kerstsfeer. Gelukkig hoeft u niet zo ver te rijden. 

Met ingang van vandaag, woensdag16 november, is een groot deel van de Kringloopwinkel weer ingericht met allerlei kerstartikelen. Weliswaar wat bescheidener dan bij onze oosterburen, maar toch.... Het hele jaar door hebben we van alles wat met kerst te maken heeft, opgespaard. Op een overzichtelijke manier wordt dat allemaal gepresenteerd. 

De ervaring leert dat het die eerste dag behoorlijk druk is. Maar er is een ruime voorraad, dus ook later kunt u nog terecht voor het gebruikelijke materiaal als slingers, ballen en wat niet al. Natuurlijk zijn er ook enkele wat meer exclusieve stukken bij.

Tip voor ouders en grootouders: op de bovenverdieping is een ruime sortering speelgoed aanwezig. Dat komt goed uit met die dure decembermaand voor de deur. Tot ziens in de winkel!