Afbeelding
Sabine Klein Wolterink

Estafettepen: Sabine Klein Wolterink

Algemeen

Naam: Sabine Klein Wolterink.

Geboren op: 1 oktober 1994.

Geboorteplaats: Woudenberg.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Verloofd met Kevin en wij hebben samen een hond, Boef.

Hobby’s: Korfballen, lekker eten koken, film/serie kijken en gezellige dingen doen met familie en vrienden.

Opleiding: HBO Bedrijfskunde en verschillende WTF’s gericht op de financiële dienstverlening.

Huidige beroep: Klantadviseur bij a.s.r. verzekeringen en administratief medewerker bij JOIN Communicatie. Daarnaast help ik elke week met de redactie van de LetOp Woudenberg en LetOp Scherpenzeel. 

Wat vind je leuk aan dit werk: Ik vind het heel leuk dat ik twee banen kan combineren en op deze manier twee heel verschillende dingen kan doen. Bij a.s.r vind ik het leuk om bezig te zijn met cijfertjes, optimaliseren van processen en het meedenken met de klanten voor een inkomen voor later en het afsluiten van levensverzekeringen. Bij JOIN Communicatie heb ik klantcontact en ben ik voornamelijk druk met de abonnementen van de uit te geven tijdschriften. Ik vind het daarbij heel leuk om ook van alles vanuit de Woudenbergse Drukkerij mee te krijgen. Van de daadwerkelijke productie tot het vormgeven van opdrachten. Het is heel divers!

Waar kun je meer tijd voor nemen: Misschien juist om af en toe even te niksen..

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Dat je soms ook best nee mag zeggen.

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Geniet van elke dag en laat iedereen zijn die hij/zij wil zijn.
Als vrijwilliger actief in: Bij Korfbalvereniging Woudenberg verzorg ik de kantine financiën en maak ik het korfbalkrantje dat voor elk nieuw seizoen (veld en zaal) verschijnt en bij alle leden/sponsoren wordt gebracht.

Waar krijg je het meeste energie van: Lekker buiten wandelen met Kevin en de hond, gezellige dingen doen met vrienden en familie en op vakantie gaan natuurlijk! 

Hoe breng je je vrije tijd door: Wandelen, film/serie kijken, koken en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Van welke sport word jij actief: Korfbal en fitness.

Van welke muziek word jij blij: Heel veel verschillende muziek. Maar ik luister graag naar Coldplay en Ed Sheeran.

Favoriete vakantie is in: Ik ben sowieso gek op vakantie en vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken. Maar mijn lievelingsplek is Spanje, waar wij meerdere keren per jaar te vinden zijn in Casa KW.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Poe.. ik vind zoveel lekker (dat is nou juist het probleem). Maar onze zelfgemaakte pasta kip pesto is wel een van de favorieten.
Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Geniet van elke dag en wees lief voor elkaar.

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Veel, ik ben niet zo moeilijk wakker te krijgen.

Goede voornemens: Wat gezonder leven en een keertje Spaans leren.

Welke droom zou je graag uit zien komen: Natuurlijk onze bruiloft volgend jaar in februari, dat ik na 16 jaar met Kevin mag trouwen. En wij hebben kort geleden ons nieuwe droomhuis gekocht in het Hoevelaar. Ik kan niet wachten tot dat opgeleverd gaat worden. 

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Er zijn genoeg verhalen te vertellen denk ik. Maar wat toch wel vaak ter sprake komt is dat Kevin en ik op reis nogal vaak pech hebben. Van een douchedeur die in honderdduizend stukjes valt, tot een hele nacht op de grond op een vlucht wachten, meerdere vertragingen, een modderstroom in Jordanië overleefd en een noodlanding door een rokende/brandende vliegtuigmotor. Zo kunnen we eigenlijk nog wel even doorgaan. Toch fijn dat mensen nog met ons op vakantie durven te gaan!
Als je iets zou mogen veranderen in Woudenberg, wat zou je aanpakken: Een gezelliger centrum waar je lekker een drankje op het terras kan doen.

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Gekke rotondes waarbij je tegen de richting in moet fietsen misschien...

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Woudenberg: Eigenlijk al het groen om ons heen waar je lekker kan wandelen.

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn familie, vrienden en Boef.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Als ik leuke dingen mag doen met de mensen die belangrijk voor mij zijn.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Dat wij met hond tijdelijk bij mijn ouders mogen wonen tot dat ons nieuwe huis klaar is, en dat dat nog gezellig is ook. En dat ik een hele gave reis mag maken met mijn schoonfamilie eind van het jaar.

Estafettestokje gaat naar: Lenard Nissan