Afbeelding
https://www.kerstpakketten-boer.nl/

Kerstpakketten Woudenbergers voor elkaar

Algemeen

WOUDENBERG Op dit moment zijn er landelijke problemen door een hoge inflatie en de sterk stijgende energiekosten. Gemeentebelangen Woudenberg ziet dat ook Woudenbergers hier last van hebben. Dit maakt dat een steeds grotere groep mensen in Woudenberg niet meer kan rondkomen. Zij hebben vaak geen buffer om op terug te vallen, en soms ook geen vrienden of familie die kunnen helpen. 

Voor 125 Woudenbergse gezinnen is de nood zo hoog dat zij nu al een beroep doen op de Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o. Gemeentebelangen Woudenberg wil graag de landelijke initiatieven rondom donaties van de energiecompensatie lokaal maken en heeft daarom afspraken gemaakt met Stichting Burgerinitiatief Woudenberg e.o.  Jij kunt helpen met (een deel van) jouw energiecompensatie. Als je deze zelf niet nodig hebt kun je de compensatie doneren voor de aanschaf van kerstpakketten voor de 125 gezinnen uit Woudenberg, die worden ondersteund door Burgerinitiatief Woudenberg e.o. Dus wil jij 190 euro of misschien zelfs 380 euro energiecompensatie doneren? Je zorgt ervoor dat ook deze gezinnen kerst op een feestelijke manier kunnen vieren. Natuurlijk is een deel van de energiecompensatie ook al fantastisch. Doneren? Dit kan via reknr. NL69 RABO 0318087324 t.n.v. Stichting Burgerinitiatief Nederland ovv kerstpakketten GBW Woudenberg. 
Sylvia den Herder, Fractielid Gemeentebelangen Woudenberg


Prijswinnaars

VOLLEYBAL We naderen het einde van de Grote Clubactie 2022 en zoals het er nu naar uit ziet gaan we de gewenste opbrengst halen.  

Dat is vooral gelukt doordat onze mini’s enorm hun best hebben gedaan! Dat is dan ook de reden dat we op 1 november 2022 drie van hen en één van de teams in het zonnetje hebben gezet en een paar mooie prijzen hebben mee gegeven. De prijzen gingen naar Pippa Veldhuizen, Lieke Pater en Nikki van Dijk. Nikki verkocht de meeste loten van allemaal: maar liefst 48! Toen we de lotenverkoop per team optelden bleek dat Team 2.2 de meeste loten had verkocht (83!). Zij gaan binnenkort lekker een patatje eten in Sportcafé de Camp. We bedanken alle mini’s voor hun bijdrage aan de Grote Clubactie; jullie zijn toppers! 

Afbeelding