Afbeelding
foto's: Agnes Blok

Gezelligheid op de Voorhofmarkt

Algemeen

Woudenberg Zaterdag 5 november werd de jaarlijkse Najaarsmarkt van de Voorhof georganiseerd. Deze dag werd gehouden in en rond De Voorhof aan de Nico Bergsteijnweg.

Op vrijdag 4 november werd er al gestart met de Voorhofmarkt. De vrijwilligers van De Voorhof bakten zelf de oliebollen die direct werden verkocht. Ze konden het op een gegeven moment bijna niet voorbakken, maar uiteindelijk ging iedereen naar huis met de bestelde oliebollen. 

Zaterdag was de Voorhofmarkt waar buiten de oliebollenverkoop nog door ging. Verder was er van alles voor in de tuin te koop, maar ook spullen van de kringloopwinkel die nog wel een ronde meekonden. 

Voor de kinderen was er een springkussen en allerlei spelen die zij konden doen in en buiten bij De Voorhof. De vrijwilligers hadden prachtige herfststukjes gemaakt die goed werden verkocht. 

In de Voorhof waren er tweedehands boeken te koop, maar ook prachtige fotokaarten, leuke cadeautjes en speelgoed. 

Zo was er voor iedereen wel wat te koop op deze ruim opgezette markt. In de hal van de kerk was het een gezellige drukte, daar werden de loten verkocht en draaide het rad en ieder luisterde aandachtig of hij/zij degene was die met een prijs naar huis kon gaan. 

Aan het einde van de dag kijkt de organisatie terug op een mooie markt met een prachtige opbrengst van € 17.000,--. Een fantastisch resultaat, waarvan de keukeninrichting van De Voorhof bekostigd zal worden. 

De organisatie bedankt alle vrijwilligers en kopers die hebben bijgedragen aan deze geweldige dag.

Afbeelding