Afbeelding
Foto: Gemeente Woudenberg

Oud-wethouder Pieter de Kruif ontvangt de eerste Gouden Speld

Algemeen

WOUDENBERG Op 20 oktober heeft oud-wethouder Pieter de Kruif, in het bijzijn van zijn vrouw, officieel de eerste Gouden Speld uitgereikt gekregen uit handen van burgemeester Jansen.

10 jaar als raadslid en 11,5 jaar als wethouder, dat verdient iets moois! Dit waren de woorden van burgmeester Jansen tijdens de uitreiking van de eerste Gouden Speld aan oud-wethouder Pieter de Kruif. En daarom is speciaal voor hem een Gouden Speld in het leven geroepen. Een speld die in dit geval zijn bijzondere inzet en vooral buitengewoon lange inzet voor Woudenberg beloond. De uitreiking vond plaats in het gemeentehuis.

Zijn onmisbare inzet voor de Woudenbergse samenleving “bekroon” ik als burgmeester graag. Ruim 20 jaar actief in de lokale politiek is best uniek. En bij zo’n bijzondere prestatie hoort een speciale onderscheiding. En daarom heb ik vandaag als burgemeester officieel de eerste Gouden Speld uitgereikt. Een eervol en heel bijzonder moment waar ik, maar ook Pieter de Kruif en zijn familie, erg trots op mogen zijn! Van harte gefeliciteerd en welverdiend!”, aldus burgemeester Jansen.


Postcodeloterij cadeaukaart

WOUDENBERG Alle deelnemers aan de Postcodeloterij hebben onlangs een cadeaukaart ontvangen die men kan besteden bij Albert Heijn. Wie deze kaart niet gebruikt kan deze aan de Voedselbank Woudenberg en Scherpenzeel cadeau doen.

De kaart moet dan wel eerst geactiveerd worden. Daarna kunt hem (tot uiterlijk 11 november) in de brievenbus doen van Schoutstraat 8a of Westerwoud 105. Alvast bedankt voor uw kaart!