Afbeelding

Voorhofmarkt 2.0 voor nieuwe keukeninrichting van De Voorhof

Algemeen

Woudenberg Zaterdag 5 november is er in en rond De Voorhof de jaarlijkse Voorhofmarkt. Op deze markt worden er tal van artikelen aangeboden om geld in te zamelen voor de inrichting van de keuken na de verbouwing van De Voorhof.

De Voorhofmarkt is op zaterdag 5 november van 9:30 – 14:30 uur. Op vrijdag 4 november start de oliebollenverkoop, de oliebollen zijn dan van 9:00 – 16:00 uur te koop in De Voorhof.

Op de zaterdag is er weer van alles te koop, denk aan wenskaarten, boeken, speelgoed, creatieve decoraties. Voor eten en drinken hebben de organisatoren ook gezorgd. Ze verkopen o.a. broodjes zalm, paling en warme worst. Er zijn rookworst, spekjes en beenhammetjes van de ambachtelijke slager te koop. Verder zal er een verkooppunt zijn met heerlijke stroopwafels en diverse andere koeken.

Plant en dier

Een mooi aanbod is er van tuin- en dier artikelen. En de verkoop van planten en bloembollen voor het voorjaar. Er is een resthandel van een dierenwinkel aangeboden, dus ben je een dierenliefhebber, dan is het zeker de moeite waard om even naar de Voorhofmarkt te gaan.

Rad van avontuur

Het rad van avontuur, waarbij mooie prijzen te winnen zijn, zal weer draaien in De Voorhof. De prijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door de Kringloopwinkel, plaatselijke sponsoren en de winkeliersvereniging DES. Daarnaast zal er een verloting zijn waarbij er als hoofdprijs een Ballonvaart wordt weggegeven.

Kinderplein

Voor de kinderen zijn er veel leuke attracties. Er zal een springkussen zijn op het kinderplein. Voor de kinderen worden leuke workshops georganiseerd waaronder armbandjes maken van platte katsuki kralen en ronde kralen. De kinderen kunnen een bingo activiteitenkaart kopen waarmee zij verschillende spelletjes kunnen doen zoals lolly trekken, sjoelen, walnoot slaan en nog meer leuke onderdelen. Met al deze spellen zijn leuke prijsjes te winnen. De kinderen kunnen nu al een kleurplaat downloaden op www.pkndevoorhof.nl, de eerste 100 platen die worden ingeleverd ontvangen een leuke attentie. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen waarvan de hoofdprijs een verzorgingspost van Playmobil is. De kleurplaten kunnen op 5 november van 10:00 – 13:30 uur worden ingeleverd. Rond 15:30 uur zijn de winnaars bekend en de prijsuitreiking is om 17:00 uur in De Voorhof. De jongeren van de Voorhof zamelen lege statiegeld flessen in, dus neem deze mee naar de Voorhofmarkt, want ook dat is voor het goede doel.

Verbouw van De Voorhof

De netto opbrengst van de Voorhofmarkt is voor de inrichting van de keuken. De Voorhof heeft verschillende projecten waarbij de keuken heel belangrijk is, denk aan de koffie inloopochtenden, en het project ‘Samen aan Tafel’. De Voorhofgemeente is al een aantal jaren aan het sparen om de Voorhof te kunnen verbouwen en op die manier wat te kunnen doen aan de luchtbehandeling en de verwarming en daarmee de verduurzaming van het hele gebouw. Er wordt hard gewerkt om dit plan op korte termijn in gang te zetten. Daarom zou het fantastisch zijn als door de Voorhofmarkt de financiën ook beschikbaar zijn om dit traject te kunnen realiseren.

Voor jong en oud is er volop vertier bij de Voorhof op zaterdag 5 november. Iedereen hartelijke welkom om naar de Voorhofmarkt 2.0 te komen om zo ook bij te dragen aan de verbouw van De Voorhof, waarbij deze keer de opbrengst met name voor de keukeninrichting is. De markt wordt gehouden op Nico Bergsteijnweg 139.

Afbeelding
Afbeelding