foto: Pexels
foto: Pexels

Training over dementie gegeven door Samen Dementie Vriendelijk

Algemeen

Woudenberg – Er is nog plek bij de training over dementie die je helpt om te gaan met mensen in je omgeving die cognitieve problemen hebben.

Deze training wordt verzorgd vanuit Samen Dementie Vriendelijk. De trainingen worden gratis aangeboden voor inwoners, mantelzorgers en vrijwilligers uit Woudenberg. We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor een van de trainingen. In een dagdeel geeft de training een goede basis over wat dementie is en wat belangrijk is in de omgang met mensen met dementie. Een meerwaarde is dat je andere mensen in Woudenberg ontmoet en zodoende er ook uitwisseling kan plaatsvinden. Opgeven kan via het formulier dat je vindt bij een van de data in de agenda op www.dekleineschans.nl
Voor de volgende momenten kunt u zich nog opgeven: vrijdag 11 november van 9.30-12 uur in het Cultuurhuis, donderdag 17 november van 14-16.30 uur in het Cultuurhuis of vrijdag 25 november van 14-16.30 uur.
Als je niet op de genoemde data kunt, dan geeft de gratis online training op www.samendementievriendelijk.nl in 15 minuten ook al goede handvatten.