Afbeelding

Ben jij de sfeermeneer of -mevrouw die wij zoeken?

Algemeen

Woudenberg - Het Trefpunt is de ontmoetingsplek in Het Cultuurhuis waar iedere volwassen inwoner van Woudenberg terecht kan. Dit kan zijn voor een kop koffie, een gesprek, een spel of iets creatiefs. Dit mag individueel zijn of gezellig samen in groepsverband. Net waar de bezoeker behoefte aan heeft. 

Voor Het Trefpunt zoeken we een vrijwilliger die een hoop gezelligheid mee brengt en kan zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Je bent in staat om samen met de bezoekers (en je collega) invulling te geven aan de ochtend en te zorgen dat iedereen een fijne tijd heeft. In het Trefpunt staan elkaar ‘ontmoeten’ en gezelligheid centraal. Loop gerust eens binnen om tijdens een kopje koffie sfeer te proeven. Het Trefpunt is elke dinsdag geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee maken we er een fijne ochtend van in de Huiskamer van Het Cultuurhuis Woudenberg.
Ben je iemand die goed kan luisteren, gezelligheid kan brengen, leuke en uitvoerbare ideeën kan bedenken? Dan komen we graag met je in contact. Bel of mail Géliene Boshuizen via 085-0669732 of g.boshuizen@dekleineschans.nl