Afbeelding

Estafettepen: Amber van der Mark

Algemeen

Geboren op: 29-04-2003.

Geboorteplaats: Gemeente Woudenberg.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Ik ben nog single.

Hobby’s: Mijn hobby’s zijn koken/bakkken, lezen, hardlopen en shoppen/uitgaan met vriendinnen. 

Opleiding: In 2022 heb ik mijn opleiding afgerond voor MBO 4 Facilitair leidinggevende. 

Huidige beroep: Ik werk sinds juni 2022 bij de gemeente Woudenberg als Trainee Gebouwbeheer/kcc/Burgerzaken.

Wat vind je leuk aan dit werk: Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de afwisseling die er in zit, je weet nooit hoe een dag eruit gaat zien in de ochtend. 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Ik kan meer tijd nemen voor de mensen om me heen. 

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Je kunt nooit iedereen gelukkig maken, dus doe dat waar je zelf blij van wordt.

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Ik ben Rooms-Katholiek. 

Als vrijwilliger actief in: - 

Waar krijg je het meeste energie van: Ik krijg het meeste energie van gezellig een drankje doen met vriendinnen. 

Hoe breng je je vrije tijd door: In mijn vrije tijd vind ik het lekker om creatief bezig te zijn, koken, een boek te lezen of een serie bingewatchen op televisie. 

Van welke sport word jij actief: Ik vind het heerlijk om hard te lopen. 

Van welke muziek word jij blij: Ik vind muziek heel mooi en leuk om naar te luisteren. Ik kan heel veel verschillende muziekgenres waarderen. 

Favoriete vakantie is in: Kos, Griekenland. 

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Ik heb ontzettend veel lekkere dingen gegeten, ik kan echt niet kiezen, maar Grieks eten en tiramisu staan toch wel heel hoog op mijn lijst. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: leef in het moment.

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Alleen voor een noodgeval, anders heb ik liever dat je mij laat slapen.

Goede voornemens: Ik zou graag weer een studie oppakken. Ik ben nog aan het oriënteren wat ik wil gaan doen. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: Ik zou graag later een leuke plek/huis vinden voor mijzelf, dat is tegenwoordig best lastig als jongere/starter.

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Dat ik vrolijk in het leven sta, en een echte doorzetter bent.

Als je iets zou mogen veranderen in Woudenberg, wat zou je aanpakken: Ik hou van shoppen dus een groter winkelcentrum zou ik leuk vinden. 

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Dit is een lastige vraag. Ik ben blij dat ik niet in de politiek zit en hier geen beslissingen over hoef te nemen.

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Woudenberg: Het mooiste plekje van Woudenberg vind ik het Henschotermeer. Het is een hele mooie omgeving en in de zomer kan je er ook lekker zwemmen. 

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn vrienden en familie zijn heel belangrijk in mijn leven.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Vind ik eigenlijk een hele lastige vraag, ik heb echt (bijna) altijd een glimlach op mijn gezicht. Ik denk een betere vraag is wanneer ik geen lach op mijn gezicht heb.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Dat het weer niet meer zo warm was. Ik vond het een leuke warme zomer, maar ik hou meer van de herfst. 

Estafettestokje gaat naar: Wim Geijtenbeek.

Omdat: Hij heeft heel succesvol zijn eigen onderneming, rijschool Geijtenbeek gestart en uitgebouwd. Daar heb ik een enorme bewondering voor.