Afbeelding

Zomerzangavond met Urker Mannenkwartet

Algemeen

Woudenberg Op woensdagavond 17 augustus is er in de Hervormde Dorpskerk aan de Middenstraat 8 in Woudenberg een Zomerzangavond met het bekende Urker Mannenkwartet.

Op woensdag 17 Augustus is de tweede zomerzangavond in deze zomerperiode, de avond begint om 19.30 uur. Het thema voor deze avond is: ‘Heilig is de Heer’. 

Medewerkenden zijn Het Urker Mannenkwartet onder leiding van Gerwin van der Plaats, Harry van Leeuwen bespeelt het orgel, Gerwin van der Plaats de piano en ds. H.J.T. Lubbers verzorgt de opening, de meditatieve momenten en de sluiting. 

Het Urker Mannenkwartet bestaat uit de vier vrienden Teunis Nentjes (1e tenor), Johan Baarssen (2e tenor), Jelle Bakker (bariton) en Bert van Slooten (bas). 

Het programma heeft verschillende muzikale bijdragen van het Urker Mannenkwartet, met nummers zoals ‘Neem mijn leven laat het Heer’, ‘Heer in de hemel’ en verschillende psalmbewerkingen, etc. Er staan verschillende bekende liederen op het programma in de samenzang, met bijvoorbeeld het lied: ‘Heilig is Uw Naam’. 

Er zal een muzikale bijdrage zijn van Gerwin van der Plaats op de piano. Door het enthousiasme van de Urker mannen is elk optreden een feest waar velen graag naar komen luisteren. 

De toegang is vrij, wel zal er een collecte gehouden worden voor de onkosten voor deze avond, en voor kleine gemeenten in Hoorn en Horst die financiële steun kunnen gebruiken om de kerk in stand te houden. Een hartelijk welkom voor Woudenbergers en vakantiegasten die in deze periode in en rond Woudenberg verblijven.