Afbeelding
Janneke Hek

Energie in Woudenberg

Algemeen

Longa Freerunning 

WOUDENBERG Er is in de afgelopen periode veel vraag geweest naar proeflessen freerunning bij Longa. Daarom is besloten om voor de zomervakantie drie vrij inloop proeflessen te organiseren.

WIE: iedereen van zeven jaar of ouder die kennis wil maken met freerunning
WAT: een uur lang les van onze freerunning trainer Sylvain Leupen
WAAR: in de Grifthal van de Camp
WANNEER: op donderdag 23 juni, 30 juni en 7 juli van 17:15 tot 18:15 uur
WAARMEE: sportkleding, zaalschoenen en een drinkfles met water

Aanmelden is niet nodig. Sylvain is aanwezig om je welkom te heten, ouders / verzorgers zijn welkom om te blijven zodat ze kunnen zien wat freerunning is. Als je na afloop wil freerunnen kun je je inschrijven op de site van Longa Woudenberg. De eerste lessen starten dan na de zomervakantie op donderdag 25 augustus.


Energie in Woudenberg

WOUDENBERG Bij het Energiecafé van 16 juni was uitgebreid aandacht voor verschillende mogelijkheden om het energieverbruik te monitoren. De aanwezigen genoten daarna van de zomerborrel. En de heer Roodnat ontving zijn gewonnen prijs. Hij had alle antwoorden goed van de prijsvraag die uitgedeeld was op de wijkavond van 19 mei. In september is het eerstvolgende Energiecafé van Energie in Woudenberg. Meer informatie op Facebook en www.energie-in-woudenberg.nl. 


Zomerclinics Sport in Woudenberg

Vervelen is verleden tijd

WOUDENBERG Ook dit jaar organiseert Sport in Woudenberg in de zomervakantie weer een aantal zomerclinics voor de jeugd van Woudenberg.

Elke woensdag kunnen de jongeren van 6 t/m/ 18 jaar deelnemen aan leuke, sportieve en spannende activiteiten. Wil je samen met je vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan een van de activiteiten geef je dan snel op bij www.sportinwoudenberg.nl/event-details. Maar wees snel want op is op. Door mee te doen wordt je vakantie nog leuker.

Afbeelding