Afbeelding
foto: Agnes Blok

De vakantie start dit jaar met een feest voor alle Woudenbergse kinderen

Algemeen

Woudenberg De commissie van de Vakantie Bijbel Week heeft vol enthousiasme een programma gemaakt voor alle kinderen van de Woudenbergse basisscholen in de eerste week van de zomervakantie.

Dit jaar start de zomervakantie in Woudenberg met de Vakantie Bijbel Week (VBW). Dit feest voor alle basisschool kinderen zal in sporthal De Camp plaats vinden.

Koninklijk

Het thema voor deze week is: ‘Koninklijk’, een thema wat op verschillende manieren zal worden uitgewerkt in de leeftijdsgroepen. Dit kinderfeest zal gehouden worden van dinsdag 12 t/m donderdag 14 juli en vanaf 9:45 uur kunnen de kinderen zich in schrijven en het programma zal om 10:00 uur starten. 

De VBW ochtend start met alle kinderen uit de groepen 1 t/m 6 in een gezamenlijk programma. Er wordt met elkaar gezongen onder leiding van een muziekgroep. Rond het thema ‘Koninklijk’, wordt er een Bijbelverhaal vertelt voor de kinderen van groep 1 t/m 4. 

De kinderen die in groep 5 of 6 zitten horen in een andere ruimte het Bijbelverhaal dat bij deze leeftijd past. Na het verhaal gaan ze het thema verder uitwerken d.m.v. een spel, speurtocht of een creatieve verwerking. Je kan nu al beginnen om op de site de kleurplaat of knutselwerkje (ook verspreidt via de Woudenbergse basisscholen) te maken die je de eerste dag mee kan nemen naar de VBW. Maak er iets moois van en wie weet is er een leuke prijs voor jou! 

Helpende handen gezocht

Om dit kinderfeest goed te laten verlopen zijn er nog helpers nodig, dit kunnen (groot)ouders zijn maar ook de jeugd vanaf 13 jaar is erg welkom om te komen helpen.

Huifkar

Op donderdagmorgen zal de huifkar door het dorp rijden om de kinderen op te halen en naar De Camp te brengen. Er zal een gezamenlijke afsluitavond zijn waarin de ouders met de kinderen naar De Camp mogen komen. 

Heb je zin om dit kinderfeest mee te beleven, ga dan naar vbwwoudenberg.nl/aanmelden en schrijf je (kind) in. Neem je gezellig je vriendjes en vriendinnetjes mee, kijk maar eens om je heen wie er in je straat woont met wie je samen naar het kinderfeest kan komen. Aanmelden kan t/m maandag 11 juli. 

Op zondag 17 juli zal in de Dorpskerk en de Maranathakerk het thema van de VBW behandeld worden, de kinderen zijn daar samen met de ouders van harte welkom.

Chillen voor tieners uit groep 7 en 8 

Als je in groep 7 of 8 zit is er een avondprogramma georganiseerd op dinsdag 12 juli en woensdag 13 juli. Op deze avonden is er tijd om te chillen, met elkaar te praten over het thema ‘Koninklijk’ of sportief bezig te zijn. 

De lekkernijen zullen uiteraard niet ontbreken tijdens het chillen. Op de website van vbwwoudenberg.nl/aanmelden kan je je inschrijven voor deze avonden. 

Het beloofd dus een super gezellige en leerzame week te worden voor alle kinderen die na de zomervakantie naar groep 1 t/m 8 gaan. Kom naar dit feest en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is welkom!

Een leuk programma voor alle kinderen van de Woudenbergse basisscholen