Wartburg 6e
Wartburg 6e Cor van Setten

MO13-1 v.v. Woudenberg kampioen

Algemeen

VOETBAL Afgelopen zaterdag stond een echte topwedstrijd op het programma. De MO 13 van v.v. Woudenberg mocht tegen AFC Quick MO13 uitvechten wie zich na de wedstrijd kampioen mochten noemen.

Onder aanmoediging van ouders, grootouders, broers en zussen maakten de Woudenbergse meiden er een echte topwedstrijd van. Bij rust stonden de toppers met 3-0 voor. AFC Quick maakte het met een tegendoelpunt nog even spannend. Maar toen de 4-1 werd gescoord was verzet van de Amersfoortse meiden gebroken en kon het feest beginnen. Naast de traditionele traktatie in de kantine gingen alle meiden met een mooie kampioensbeker naar huis.

Op de foto de blije kampioenen, Loulou, Anique, Julia, Norah, Rosalyn, Maud, Erijn, Lina, Matengie, Suze, Madelief en Lotte. 


Nederlands- kampioenschap schooldammen

WOUDENBERG Op zaterdag 14 mei werd het schooldamkampioenschap voor welpen in Baarn gehouden. Meer dan honderd leerlingen van de groepen 5/6 van de basis scholen uit heel Nederland kwamen met veel ouders en supporters naar Sporthal de Trits om uit te maken wie er kampioen van Nederland zou worden. 

3 teams uit Woudenberg waren ook geplaatst voor deze finale. Uiteindelijk werd na 8 ronden de Bron uit Molenaarsgraaf 1e met 16 punten , de Fakkel uit Goudriaan 2e met 14 punten en Binnenstebuiten 1 uit Huissen 3e met 11 punten. De Olijfboom uit Woudenberg werd 5e met 10 punten, ook De Wartburg 6e met 10 punten, maar de Olijfboom had een beter bordpunten saldo. De Koningin Julianaschool uit Woudenberg eindigde in de onderste regionen. Al met al een prachtige prestatie van de Olijfboom en de Wartburg.

Afbeelding
Olijfboom 53
Kon. Julianaschool 23e