Jo Beunders en Erica Velthuis overhandigen de cheque aan Clara van Ravenhorst, Marcel de Bruijn en Henk van Woudenberg.
Jo Beunders en Erica Velthuis overhandigen de cheque aan Clara van Ravenhorst, Marcel de Bruijn en Henk van Woudenberg.

Cheque van Lionsclub voor Theaterspektakel Sanne

Algemeen

WOUDENBERG De Lionsclub Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude heeft een cheque van € 1.500,00 overhandigt aan de organisatie van het plattelandstheaterspektakel Sanne. ‘Dit is een prachtige actie van een groep mensen uit onze dorpen. 

Als Lionsclub kunnen wij zelf niet zo’n veelomvattende theaterproductie organiseren: een culturele activiteit die zorgt voor een gezellige avond met lokaal eten, theater, toneel, film en muziek van een lokale band. 

Hierbij zijn toch zeker alle ingrediënten voor lokale verbinding aanwezig. 

We verwachten dan ook deelgenoot te worden van vier prachtige avonden met veel dorpsbewoners”, aldus Jo Beunders, voorzitter van de Lions.

Met bijdragen aan festiviteiten als dit theaterspektakel wil de Lionsclub tevens haar zichtbaarheid vergroten. ‘Wij hopen zo ook de interesse te wekken van mogelijk nieuwe Lionsleden, zodat we in de toekomst door kunnen gaan met het ondersteunen van het maatschappelijke en culturele dorpsleven”.

De voorstellingen zijn op vrijdag 24 juni, zaterdag 25 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli. Kaarten zijn te bestellen via www.stichtingcement.nl/tickets