Algemene Leden Vergadering (ALV) LONGA

WOUDENBERG Op maandag 9 mei 2022 vindt de jaarlijkse ALV van Gymnastiekvereniging Longa Woudenberg plaats. 

Deze vergadering vindt fysiek plaats in de Campzaal van sportcafe, Sport- en zalencentrum de Camp en is alleen toegankelijk voor leden en ouders/ verzorgers van onze jeugdleden. De inloop start om 18:45 uur en om 19:00 uur start de vergadering. Aanmelden voor deze vergadering is niet noodzakelijk maar wordt wel gewaardeerd in verband met het bestellen van koffie / thee. Aanmelden kan via email secretaris@longawoudenberg.nl of telefonisch 06-19082612. De verwachting is dat de vergadering uiterlijk om 22:00 uur is afgelopen. 

De jaarstukken 2021, de begroting 2023 en het contributievoorstel 2022-2023 liggen vanaf een week voor de vergadering ter inzage bij de penningmeester. Indien u deze in wilt zien kunt u mailen naar penningmeester@longawoudenberg.nl of telefonisch 06-19082612. Het bestuur hoopt u op 9 mei te begroeten. 


Vrijwilligers en verkeersregelaars gezocht

Jullie weten als geen ander hoe belangrijk het is om als evenement afhankelijk te zijn van vrijwilligers. Op 5 juni 2022 (zondag 1e pinksterdag), zal de 5e Spieren aan de Wandel wandeltocht weer georganiseerd worden. Inmiddels is er een stichting opgericht die deze jaarlijkse wandeltocht organiseert. Maar door de afgelopen periode is het lastig om (vaste) vrijwilligers hiervoor te krijgen.

Inmiddels wordt deze tocht onder auspiciƫn van het KWBN georganiseerd en staan wij in het landelijke wandelprogrammaboekje en op de bijbehorende website. Daarnaast is het aantal afstanden uitgebreid naar 6 (5, 10, 15, 23, 30 en 40 km). Al deze afstanden starten en finishen bij hotel/Brasserie Schimmel 1885 te Woudenberg. Mooie routes over de Grebbelinie, Den Treek, maar ook door Maarn, Woudenberg, Leusden en omgeving.

Om het een en ander in goede banen te leiden heb ik verkeersregelaars en nog een aantal vrijwilligers voor de start en finishlocatie nodig! Daarom mijn vraag aan jullie, wie wil en kan er op zondag 5 juni helpen. Er zijn gedurende de dag op een 3-tal plekken 2 verkeersregelaars nodig om wandelaars veilig de provinciale weg over te laten steken. Op deze dag zal er voor drinken, een lunch en voor wie wil aan het eind een etentje gezorgd worden. Het duurt dus de gehele dag tot ongeveer 19.00u. als er mensen zijn die wel vroeg in de ochtend bij alleen het parkeren kunnen helpen maar later op de dag niet is dat ook prima! Daar zal dan rekening mee gehouden worden. Er is wel wat spoed bij i.v.m. de verplichte cursus voor verkeersregelaars. Stuur een mail naar spierenaandewandel@gmail.com of bel 06-20644061.