Ruime parkeergelegenheid op het plein voor de deur
Ruime parkeergelegenheid op het plein voor de deur / foto: redactie

Hoe is het nu met: Meesterknecht fietsen, een jaar verder

Ondernemend

Precies een jaar geleden kwam Jan Willem aan het roer te staan van Pul fietsen en kwam de naam Meesterknecht op het pand. Hoogste tijd om eens te informeren hoe het hem en zijn medewerkers vergaan is in de afgelopen 365 dagen.

Qua drukte in de winkel lijkt er niets veranderd; af en aan lopen er mensen met of zonder fiets binnen. En wie moet wachten kan even plaats nemen op één van de stoelen en genieten van een kop koffie.

Nieuwe werkplaats

Na de overname is als eerste de werkplaats aangepakt. Deze is volledig vernieuwd en ook uitgebreid. Johnny, ook al bij Pul destijds als techneut actief, kan hier naar harte lust zijn gang gaan. 

Sport assortiment

De winkel heeft een heuse wand met sport gerelateerde artikelen gekregen; van kleding tot accessoires en onderdelen. Erg handig, want tijdens het sporten gaat er wel eens iets kapot. Nu hoef je het dorp niet meer uit om dat te fixen. 

Cannondale fietsen

Naast de merken Sparta en Batavus, is het gamma aan fietsen uitgebreid met het merk Cannondale. Een merk wat een Woudenbergs tintje kent omdat zij met het hoofdkantoor gevestigd zijn in een pand aan de Geeresteinselaan. Naast mountainbikes kent Cannondale ook een ruime keuze in elektrische fietsen.

Carqon elektrische bakfietsen

Op korte termijn zal Carqon ook te vinden zijn bij Meesterknecht aan de Voorstraat. Mobiliteit kent een verandering in de afwegingen die er gemaakt worden. Waar eerder een tweede auto gekocht werd, kiest de consument steeds vaker voor de fiets. Maar dan wel een elektrische fiets met mogelijkheid voor vervoer van kinderen en boodschappen. 

Voorraad

Hoewel de levertijden, ook van fietsen, behoorlijk kunnen oplopen, kun je bij Meesterknecht echt nog komende zomer op een nieuwe fiets rijden. Loop eens binnen bij Meesterknecht, de mannen vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Testcentrum in Ede

Het is onmogelijk om alle modellen in de showroom neer te zetten. Geen nood; in Ede is een testcentrum ingericht waar je als klant alle modellen fietsen naar harte lust kunt uitproberen om zo je keuze te kunnen bepalen. 

Consument gericht

Naast de vertrouwde kwaliteit en de service, gaat Meesterknecht nog een stapje verder. Je ontvangt keurig een bericht wanneer je fiets weer voor je klaar staat na een reparatie- of servicebeurt. Waarbij ook een digitale betaalmogelijkheid word aangeboden. Handig, kun je de kinderen zelf hun fiets laten ophalen. Daarnaast kent Meesterknecht diverse betaalmogelijkheden voor aanschaf van een nieuwe fiets. Niet alleen op afbetaling, maar ook een leasevariant. Bij aanschaf van een auto heel gewoon, en als de fiets een andere plaats inneemt in mobiliteit, erg prettig dat Meesterknecht ook hierin meedenkt.

Cannondale elektrische fietsen